Last news in Fakti

3 Май, 2023 11:40 1 487 1

Това е най-скъпото 10-о място в историята на българския футбол!

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • фенове-
  • бюджет

"Жълто-черните" са десети в класирането, като дори може да се озоват в групата, бореща се за оцеляване

Това е най-скъпото 10-о място в историята на българския футбол! - 1

Ботев (Пловдив) е трети по бюджет в efbet Лига за сезон 2022/2023. "Канарчетата" са разполагали със солидните за родните стандарти 16 милиона лева за кампанията, която е към своя край. Представянето на тима обаче по никакъв начин не кореспондира със средствата, които се разходват.

"Жълто-черните" са десети в класирането, като дори може да се озоват в групата, бореща се за оцеляване. Пред тях в подреждането са 7 клуба, които са с доста по-нисък бюджет.

След най-слабото КПД в историята си "канарчетата" може да се окажат и с най-скъпото засега десето място в родния футбол. Клубът разполага с всичко необходимо за силно представяне - нов стадион, модерна база, фенска маса, но през тази кампания представянето на отбора е меко казано колебливо.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевзек

    9 0 Отговор
    Причината трябва да се търси в ръководството. Дали треньора взима решенията или е марионетка на комплексиран рубладжийски милиардерски син., който се мисли за "голям" мениджър. Но по резултатите е си личи.