Last news in Fakti

3 Май, 2023 15:00 1 105 1

ММА боец като Майк Тайсън! Захапа ухото на опонент в клетката!

  • еркин дарменов-
  • мма-
  • майк тайсън-
  • спорт-
  • тиаго оливейра

Оливейра започна да празнува веднага след като съперникът му се предаде, но Дарменов поиска преразглеждане на ситуацията

ММА боец като Майк Тайсън! Захапа ухото на опонент в клетката! - 1

ММА боецът Тиаго Оливейра е гледал повече от битките на великия Майк Тайсън, отколкото трябва. На бойната галавечер Octagon 44, която се проведе на 29-и април в Алмати, Кахастан, Оливейра бе дисквалифициран заради захапване по ухото на съперника му Еркин Дарменов.

В края на първия рунд бразилецът не само, че нанесе непозволен удар с коляно в слабините на Дарменов, но когато се озова на гърба му, захапа казахстанеца за ухото и след това приложи задушаваща техника с ръцете си (rear naked choke). Оливейра започна да празнува веднага след като съперникът му се предаде, но Дарменов поиска преразглеждане на ситуацията. Цялата суматоха почти не предизвика меле в клетката. Съдиите все пак видяха на повторението, че наистина има захапване и дисквалифицираха Оливейра.

Можете да видите абсурдния случай около четири часа и петнайсет минути след началото на живото предаване на Octagon 44 в YouTube:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо

    0 0 Отговор
    Оти не го е уапал по шпеко...