Last news in Fakti

18 Май, 2023 19:00 5 319 4

Стойчо Младенов: В България никога не е идвал по-добър чуждестранен футболист

  • леонардо лима-
  • лео лима-
  • стойчо младенов-
  • цска-
  • футбол-
  • футболисти

Младенов разкри, че двамата бразилци са започнали да правят големи поразии в съблекалнята на армейците

Стойчо Младенов: В България никога не е идвал по-добър чуждестранен футболист - 1

Бразилският национал Леонардо Лима е звездата в селекцията на ЦСКА през лятото на 2003 г. В подкаста на колегите от Sportal.bg Стойчо Младенов се върна към трансфера на бразилеца на "Армията". Специалистът определи с категоричност, че в България никога не е идвал по-добър чуждестранен футболист.

"Бяхме на лагер, звъннах на Васил Божков и му казах, че Лео Лима и Соуза все още не са готови. Той ми каза, че договорите им с ЦСКА са за три години и да работя спокойно - да ги използвам, когато аз преценя", каза Екзекутора на Ливърпул.

Младенов разкри, че двамата бразилци са започнали да правят големи поразии в съблекалнята на армейците. "Дали тропнах по масата пред тях? Стане ли това, тропането по масата на треньора е да им покаже вратата", добави Стойчо.

Той разкри, че преди да пристигне в ЦСКА Леонардо Лима е бил в полезрението на италианския колос Милан. Дилемата на "росонерите" била дали да привлекат Лео Лима или бъдещия носител на "Златната топка" Кака - и двамата тогава 21-годишни. "Скаутите на Милан са избирали между него и Кака, като Лима е бил с по-големи шансове. Италианците обаче правят проучване относно семействата им, от каква среда идват, какви навици имат. И взимат Кака", каза Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Недумай

    8 7 Отговор
    Бре Тройчо че се излагаш.Че кьде игра след престоя си в Цецка тоя Лимба.Само питам.А нещо за Обертан що не кажеш щото мисля че той е най добрия играч който се е подвизавал в БГ.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Обертан

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Недумай":

    Е бил добър играч ,НО преди да дойде в БГ!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 НСПП

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Недумай":

    В Порто