Last news in Fakti

20 Май, 2023 13:30 1 005 3

Майкъла за ЦСКА: Това е шансът, голям се става, когато побеждаваш големите отбори

  • цска-
  • георги илиев-майкълка-
  • лудогорец-
  • футбол

До момента през сезона „червените“ взеха само една точка от сблъсъците си със „сини“ и „червени“

Майкъла за ЦСКА: Това е шансът, голям се става, когато побеждаваш големите отбори - 1

Емблематичния бивш футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за предстоящата среща с Лудогорец. Той заяви, че футболистите на Саша Илич са прекалено респектирани от тези на Левски и на разградчани. До момента през сезона „червените“ взеха само една точка от сблъсъците си със „сини“ и „червени“.

„Това е шансът на ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец. Трудно ще е, но се надявам, че ще успеят. Тези момчета трябва да разберат, че това им е шанса с червената фланелка. Догодина Лудогорец отново ще бъде много силен. Този сезон видяхме как бяха надиграни от Черно море и Левски. ЦСКА има два мача - срещу Левски и срещу Лудогорец. Два мача и не можем да ги вземем... В последната среща „армейците“ играха добре и никой не им попречи да спечелят. На три пъти имаше много чисти положения и не можаха да уцелят вратата. Като не можеш да уцелиш вратата, никой не може да ти помогне“, започна Майкъла.

„Лудогорец затова имат един футболист примерно, но той от такова положение не бърка. Разградчани имат качествени футболисти и не пропускат грешките на противника. Докато ЦСКА трябва да има по четири или пет положения, за да успее да вкара едно. Това е голям проблем. Тези момчета нямат самочувствие и вяра, че играят за ЦСКА и са по-добри от другите. Досега не чух един да излезе и да каже, че излизат в събота и бият! Нито треньор, нито футболист! Това какво говори?! Те нямат увереност в себе си“, продължи Илиев.

„Излизащ и го заявяваш: Ние сме ЦСКА! Излизаме и ви бием в Разград! Какво повече от това? Ако имаш самочувствие, че си голям и си в ЦСКА трябва да го вземеш този мач! А не утре да победят отбор от ранга на Ботев Враца и да си мислят, че играят страхотно. Онзи ден играха много добре срещу Черно море. Заслужено победиха и това вероятно им беше най-силния мач през пролетта. Те са корав отбор. Сега Саша Илич няма какво да променя, освен акъла в главите. Пак ли ще излязат уплашени?! Моята прогноза е 2:1 за ЦСКА! За да си голям трябва да биеш големите! Лудогорец са шампиони от 11 години и си взимат всеки един важен мач. Надявам се, че тази година ЦСКА 1948 ще вземе Купата на България, а ЦСКА ще стане шампион! После ще играят двата отбора за Суперкупата. Единственото, което не виждам в тези играчи на ЦСКА е вярата, че са по-добри от Лудогорец. Наплашени са и от Левски. Те срещу тези противници излизат за равен. Не играят, за да победят. Феновете излязоха и заявиха ясно и категорично: „Излизаме, за да ги размажем!“. Играчите да вземат пример. Нищо не можеш да загубиш в този мач. Голям се става, когато побеждаваш големите отбори“, завърши Майкъла.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туньо и жеката

    2 2 Отговор
    Този пак изпълзя от нафталина абе мухъле айде идвай при нас чакаме те не се занимавай с глупости
  • 2 Левски 1914

    3 1 Отговор
    Майкеле нали каза , че лично си подписал ФАЛИТА за какво цска бълнуваш?
  • 3 “Интелигентна “

    0 0 Отговор
    физиономия има съществото от снимката!