Last news in Fakti

22 Май, 2023 20:30 1 939 4

54-годишен черногорец е фаворит за нов треньор на Левски

  • миодраг божович-
  • левски-
  • футбол-
  • треньор

Той ще замени Елин Топузаков, който застана начело на отбора след напускането на Станимир Стоилов

54-годишен черногорец е фаворит за нов треньор на Левски - 1

Миодраг Божович е фаворит за нов треньор на Левски, научи Gong.bg. 54-годишният черногорец най-вероятно ще поеме "сините" от новия сезон. Той ще замени Елин Топузаков, който застана начело на отбора след напускането на Станимир Стоилов.

Ръководството на Левски води преговори с Божович в последните дни, като не е изключено те да завършат с успех още до края на седмицата.

За последо специалистът е водил руския Арсенал Тула, като напуска през лятото на 2022 година, а оттогава е без работа. Най-големият му успех е начело на Цървена звезда, като прави сръбския гранд шампион през сезон 2015/16. При звездашите прекарва две години.

Треньорската кариера на Миодраг Божович преминава основно в Сърбия, Черна гора и Русия. Водил е Борац Чачак, Хайдук, Обилич, Будучност Подгорица, Грбалйя, кипърския Пафос, ФК Москва, Амкар Перм на два пъти, Динамо Москва, Ростов, Локомотив Москва и Криля Советов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски1914

    2 1 Отговор
    Дано а Надали
  • 2 КЗл

    5 3 Отговор
    Чуждестранни треньори/футболисти... А няма ли да отделят някой лев и за НАП?!
  • 3 Ха-ха

    2 0 Отговор
    Ако приемем, че е започнал треньорската си кариера на 35 г, излиза, че за 18 години е бил начело на 13 отбора. Не е много впечатляваща визитката на кандидатът за треньор на сините. Но пък вероятно ще се съгласи на 10-15 000 евро на месец.
  • 4 Сандо

    2 1 Отговор
    Работил толкова много в Русия?Ами той е станал там путинист!Какво ще кажат за това евроатлантическите откачалки от агитката?