Last news in Fakti

23 Май, 2023 09:00 1 344 0

Моуриньо за санкцията на Юве: Това трябва да е шега, да го научаваме при оставащи два кръга

  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а-
  • наказание

Нагласата ни щеше да е различна, ако имахме тази информация преди мачовете с Монца и Болоня

Моуриньо за санкцията на Юве: Това трябва да е шега, да го научаваме при оставащи два кръга - 1
Снимка: БГНЕС

Отнетите от актива на Ювентус 10 точки бяха акцент в изказването на наставника на Рома Жозе Моуриньо след домакинското равенство срещу Салернитана (2:2). Португалецът подчерта, че е несериозно толкова важно решение да идва два кръга преди края на сезона.

“Това трябва да е шега, да го научаваме при оставащи два кръга. Странно е за нас и за всички останали, дори за Ювентус. Нагласата ни щеше да е различна, ако имахме тази информация преди мачовете с Монца и Болоня. Съжалявам за Алегри и футболистите му”, заяви Моуриньо.

“За мен сезонът е опорочен, но не искам да говоря повече за това. Съжалявам за професионалистите като мен, които плащат за грешките на директори и цели клубове”, добави Специалния.

Рома е на шесто място в Серия “А” с 60 точки, четири по-малко от четвъртия Милан. “Джалоросите” обаче могат да се класират за Шампионската лига и през Лига Европа, ако спечелят финала срещу Севиля.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА