Last news in Fakti

23 Май, 2023 09:53 1 424 1

Петър Хубчев може да поеме отбор от еfbet Лига

  • петър хубчев-
  • футбол-
  • арда

В момента 59-годишният специалист е без работа

Петър Хубчев може да поеме отбор от еfbet Лига - 1


Бившият треньор на Левски, Берое и националния отбор - Петър Хубчев, е пред завръщане в efbet Лига. Специалистът обмисля оферта от Арда.

В момента 59-годишният специалист е без работа. За последно той беше начело на заралии, но напусна през есента.

Не е тайна, че спортният директор на Арда Ивайло Петков е изключително близък с героя от САЩ’94 и вече е провел разговор с него. Кърджалийци почти сигурно ще се разделят с Александър Тунчев след края на сезона.

Gong.bg информира, че младият специалист получи кредит на доверие до края на сезона, като целта пред него беше класиране за Европа. Това можеше да се случи през седмото място и бараж, но Арда трудно ще успее да се пребори със Славия.

Кърджали почти сигурно напускат защитниците Алекс Петков и Александър Георгиев, чиито договори изтичат. Първият е получил предложение за нов контракт, като го е отказал с мотива, че иска да играе в чужбина. Интерес към него има от ЦСКА 1948. Договор на Георгиев не е предлагат.

В тяхната ситуация са още Милен Желев, Иван Коконов и Деян Лозев. Договорът за наем на Ласана Ндиайе от ЦСКА Москва също изтича.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    0 1 Отговор
    Възпитан мъж и добър треньор.