Last news in Fakti

4 Юни, 2023 11:30 1 066 3

Част от феновете на "Парк де Пренс" освиркаха Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • фенове

Рамос пък откри резултата и ще запази по-приятни спомени от двубоя

Част от феновете на "Парк де Пренс" освиркаха Меси - 1


Пари Сен Жермен допусна шокираща загуба в последния кръг на Лига 1. Шампионите отстъпиха с 2:3 на гостуващия Клермон, макар че водеха с 2:0 до средата на първото полувреме.

Лионел Меси и Серхио Рамос се сбогуваха с парижани, след като в последните 24 часа стана ясно, че напускат клуба след края на сезона. Вчера Меси сам обяви новината и благодари на парижани.

Част от феновете на "Парк де Пренс" освиркаха Меси при обявяването на стартовите състави, макар че знаеха, че това е последният му мач за отбора.

Рамос пък откри резултата и ще запази по-приятни спомени от двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лионел Меси е бога на футбола

    7 6 Отговор
    Меси е най-добрият футболист за всички времена,а ПСЖ е един посредствен отбор! Ако ПСЖ играеха в Английската висша лига или в Ла лига,щяха да са най-много в средата на таблицата!

    Коментиран от #2

  • 2 Идеологъ

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Лионел Меси е бога на футбола":

    Това е фактъ!
  • 3 Меси е медиен балон

    1 1 Отговор
    Злобния Меси е безработен.