4 Юни, 2023 15:00 1 232 6

Петима възлови играчи на Черно море се завръщат за мача с Лудогорец

  • футбол-
  • черно море-
  • лудогорец-
  • цска

„Моряците“ могат да бъдат арбитър в спора за титлата, защото ако не изгубят от „орлите“ и ЦСКА вземе Вечното дерби, армейците ще ликуват

Петима възлови играчи на Черно море се завръщат за мача с Лудогорец - 1

Петима възлови играчи на Черно море се завръщат в състава за последната среща на тима в първенството срещу Лудогорец на „Тича“.

Това са левият халф-бек Александър Василев, офанзивният играч Алекс Фернандес, вратаря Иван Дюлгеров, централния защитник Влатко Дробаров и капитана Васил Панайтов. Петимата бяха съхранени при последното гостуване на Локомотив в Пловдив поради различни причини.

„Моряците“ могат да бъдат арбитър в спора за титлата, защото ако не изгубят от „орлите“ и ЦСКА вземе Вечното дерби, армейците ще ликуват.

До този момент през първенството Черно море изгуби два пъти с по 2:3 от Лудогорец, а в полуфиналите от турнира за Купата двата тима си размениха победи с по 2:1 като гости, но тимът на Петев се класира за финала след дузпи и впоследствие вдигна трофея.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да е жив и здрав

    7 11 Отговор
    Никога не съм го разбирал И Илиев винаги кляка на ЦСКА и играе на нож срещу Левски. Черно Море се превърна в сателит на Литекс.Сррщу Локото директен двубой за 5то място легна а сега голям го вади.
  • 2 Павка

    12 4 Отговор
    От край време Левски и Лудогорец са дружки и си клякат.
  • 3 Мим33

    8 10 Отговор
    Що цецка не е ли клякала.Всеки може да си спомни един мач с Ботев Пловдив,когато им легнаха за сметка на Левски ,само и само да не се класира Левски в евротурнирите.Е всичко се връща на този свят.Левски има да връща и на Славия,когато изровиха земята,само и само да не стане Левски шампион преди десетина години...

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    6 11 Отговор

    До коментар #3 от "Мим33":

    Преди години ФАЛИРАЛИЯ отбор и Литекс се бяха договорили единия да вземе купата другия шампионата.

    Коментиран от #6

  • 5 Младежа

    12 5 Отговор
    Не може да петните името на Апостола, сменете си името на Палмс-1914 и правете що знаете.
  • 6 Мим33

    6 12 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Да, така брше. Сега нека да рееат и видят що е то...