Last news in Fakti

5 Юни, 2023 11:20 1 591 8

Съпругата на Гунди за филма: Ужасно съм развълнувана, дори уплашена

  • величка маркова-
  • георги аспарухов-
  • гунди-
  • филм-
  • левски

Както съм казвала неведнъж, пускам България в нашия дом

Съпругата на Гунди за филма: Ужасно съм развълнувана, дори уплашена - 1

Започнаха снимките на филма за легендата на Левски и родния футбол Георги Аспарухов - Гунди. По този повод говори неговата съпруга - Величка Маркова.

"Ужасно съм развълнувана, дори уплашена. Както съм казвала неведнъж, пускам България в нашия дом. Вярвам, че ще стане един чудесен филм, който не само ще забавлява, но може би ще подскаже на много хора да се замислят, когато правят нещо.

Имам ужасно, дълбоко, искрено доверие в сценариста Емил Бонев, в Иван Христов, Андрей Арнаудов и целия екип, с когото те работят. Много им благодаря! Ще ме върнат назад във време, в което бих искала да остана", заяви Лита.ако


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велик човек...

    15 1 Отговор
    Велика тема.Но като знам нашите кинаджии какви кинаджии са, се плаша.Гаранция,че само ще изхабят парите и ще станат за смях.Язък за спомените за големия футболист.

    Коментиран от #3, #8

  • 2 Механик

    13 1 Отговор
    Имах удоволствието да се познавам с Гунди. Стана случайно. Бяхме на Поморие на море и баба ми ходеше на "кало-лечение". Така се случи, че Гунди също посещаваше тия процедури. И така се запознахме. Помня колко ме беше срам в началото.
    Аз тогава бях дете и не разбирах от футбол (и сега не разбирам), за това и оценки на тема футбол не мога да давам. Но го оценявам като много земен, усмихнат и добронамерен човек. Често ни возеше мен и братовчеда на въпросното си Алфа-Ромео. Разказваше ни разни неща. На сладкарница ни водеше.
    После се прибрахме и малко след това, баба ми каза, че са съобщили по "точката" за гибелта на Гунди и Котков.
    В моите спомени, той и до ден днешен си остава такъв, какъвто го описах по-горе!
    От мен, поклон!
  • 3 Механик

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Велик човек...":

    Да, колега! Да, прав сте за съжаление.
    Само като сетя за последните филми за Ботев и Левски, и направо ме е срам от творенията им.
    Дано тоя път се постараят повече!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Локо-Сф

    5 1 Отговор
    Гунди е най-големият и велик футболист!Мисля,че ще е голям залък да бъде пресъздаден от някого!Беше неземен!
  • 6 СПОРЕД МЕН

    7 0 Отговор
    Прекалено се обожествява един от най-добрите български футболисти- Гунди. Свидетел съм на цялата му футболна кариера. Той беше буквално осакатен от комунистическото правителство, което не го пусна да играе в някой голям европейски отбор. Причината- Гунди беше старши лейтенант от Държавна сигурност, въпреки че никога не е слагал фуражка. Офицери бяха повечето елитни футболисти у нас. Гунди можеше да постигне успехи в Европа, като Стоичков и Бербатов. На спортистите се помнят титлите и наградите. Днес Георги Аспарухов е забравен за международния футбол и е популярен само в България.
  • 7 Тя и

    2 1 Отговор
    Гунди - светла му памет ,са били в процес на развод. Кво са прай тая?
  • 8 Стършел

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Велик човек...":

    Дано не се изложат скунксовете! Маааалко се различават от трифонОФФ. Малко е тъжно, че и КОТКОВ беше голяма личност и футболист-дано не са забравили да му отделят специално внимание! Помня, когато Котков би дузпа срещу Симеонов, нарочно, не със силния си шут, за да може Монката да я спаси. Симеонов тогава беше обвиняван много за допуснатите голове от перуанците в Мексико. Помня също, че Котето без да се страхува от старозагорската публика, обсадила изхода на стадиона (заради съдийско подпиране на Левски), излезе сам и никой не посмя да му направи нищо! И двамата по своему бяха велики и футболисти, и човеци!