Last news in Fakti

7 Юни, 2023 11:40 2 153 0

Нови проблеми за ЦСКА часове преди битката с Левски

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска-
  • джонатан линдсет-
  • маурисио гарсес

Консултирахме се с лекари, включително и такива от чужбина, които заявиха, че рискът за здравето на момчетата е огромен

Нови проблеми за ЦСКА часове преди битката с Левски - 1

Норвежецът Джонатан Линдсет и бразилецът Маурисио Гарсес не само няма да са титуляри, но отпадат и от групата на ЦСКА за мача с Левски. Двубоят е от 18:45 часа на Националния стадион. По същото време във Варна излизат Черно море и Лудогорец.

„До последно Саша Илич и помощниците му се надяваха двамата или поне един от тях да може да попадне в групата. За съжаление това няма да се случи. Консултирахме се с лекари, включително и такива от чужбина, които заявиха, че рискът за здравето на момчетата е огромен, ако играят даже и няколко минути. Колко време ще продължи лечението им, още не е знае“, обясниха пред колегите БЛИЦ от Борисовата градина.

„Илич се опита да вдигне настроението и самочувствието сред играчите. Не е тайна обаче, че обстановката не е розова в отбора и това е обяснимо. Няма как да си щастлив при това стечение на обстоятелствата от последния кръг. Днес трябва да бием, а Лудогорец да не вземе три точки, за да сме шампиони. Илич е прав за едно - не бива да се предаваме, защото сме ЦСКА", добавиха от „Армията“ .


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА