Last news in Fakti

7 Юни, 2023 13:00 1 290 1

Собственикът на Марица: Няма да допусна да се петни името на футболистите и клуба

  • марица пловдив-
  • христо христов-
  • футбол-
  • бфс-
  • уефа

Тимът на Марица е със съмнения за участия в три уговорени срещи - с Витоша (Бистрица), Лудогорец II и Миньор (Перник)

Собственикът на Марица: Няма да допусна да се петни името на футболистите и клуба - 1

Собственикът на Марица (Пловдив) Христо Христов използва каналите на клуба, за да опровергае официално информацията, че “пиратите” се участвали в уговорени мачове. Както е ясно, вчера от БФС официално обявиха, че са получили доклад от УЕФА, в който има сериозни съмнения за уговорени резултати от мачове в efbet и Втора лига. Тимът на Марица е със съмнения за участия в три уговорени срещи - с Витоша (Бистрица), Лудогорец II и Миньор (Перник).

Ето и цялото изявление на Христо Христов:

ХРИСТО ХРИСТОВ – СОБСТВЕНИК НА МАРИЦА:

По повод наложената от БФС глоба на „Марица“ за СЪМНЕНИЯ за уговорени резултати от футболни срещи, като собственик на клуба заявявам:
1. Нито аз, нито някой от футболистите на „Марица“ сме участвали в манипулация на футболни срещи или резултати.
2. Заставам твърдо зад футболистите на „Марица“ и няма да допусна да се петни името им, както и това на клуба.
3. В съвременния свят, в който е модерно всичко да се записва и за всяко нещо остава следа, не може да няма информация кой, кога, къде и колко е залагал на дадена футболна среща. Нека тази информация да бъде разгласена, ако изобщо има такава.
4. Разбирам, че БФС са длъжни да реагират щом има доклад от УЕФА, но мисля че е редно санкции да бъдат налагани, когато има доказани нарушения.
5. Бих съдействал напълно на всеки орган или организация, която желае да направи проверка или разследване на посочените или други футболни срещи


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 444

    0 0 Отговор
    Бе той натовари каруцата, сега се притеснява да не се опетнявало името