Last news in Fakti

9 Юни, 2023 11:20 5 373 6

Прогрес за Григор Димитров в световната ранглиста

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • ранглиста

На фона на представянето си 32-годишният хасковлия ще прибави 90 точки към своя актив

Прогрес за Григор Димитров в световната ранглиста - 1

Григор Димитров ще се изкачи с три позиции в световната ранглиста след края на “Ролан Грос”. Най-добрият ни тенисист отпадна на 1/8-финалите, като бе спрян от Александър Зверев с 6:1, 6:4, 6:3. На фона на представянето си 32-годишният хасковлия ще прибави 90 точки към своя актив.

В класацията на АТР Григор в момента е 29-ти с 1275 точки, но във виртуалната, която отчита резултатите на тенисистите в реално време е под №26 с 1365 точки. Той можеше да бъде изпреварен от Дан Евънс, но това няма да се случи, тъй като британецът снощи приключи участието си на “Чаланджър”-а на трева в Сърбайтън.

Припомняме, че Григор Димитров отказа турнира в Щутгарт, за да има повече време за възстановяване. Той е заявил като следващо свое участие квалификациите в Куинс от 19 юни.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаа

    6 7 Отговор
    Тоя пък харпун и на снимка не искам да го виждам,че забравил и родния си език.. измислен пресилен герой... Гола вода
  • 2 Прогрес Прогрес

    4 4 Отговор
    Накрая ще Си маже ......с Грес

    Коментиран от #4

  • 3 мухаха

    5 6 Отговор
    Прогрес тоя го бият като маче у дирек прогрес ... кой го фане тоя префаленец е само земя въздух пародия на спИртист
  • 4 Така е

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Прогрес Прогрес":

    Защото в него няма грам пригрес!
  • 5 Пак съм аз

    2 2 Отговор
    За какъв прогрес на Григор Димитров става въпрос ? Прогресивно става за "мезе" на ДЕЦАТА, прохождащи в тениса - или ДА !!!
    Ами срещу Зверев нашето момче игра, сякаш на половинка ракия ... От публиката започнаха да си слагат каски, щото Гришо сякаш зрителите беше взел на мушка !!!
  • 6 браво бе

    0 2 Отговор
    Ковач как го направи най добрият НИ БГ тенесист по спомен не е играл много отдавна в Държавното ни първенство може да има вече по добри от Григор но затова трябва протокол от първенството на БЪЛГАРИЯ за такава квалификация у Нас . Навън го побеждават и много посредствени от ранглистата