Last news in Fakti

10 Юни, 2023 12:00 1 342 8

Член на УС на Левски навива Мъри да се завърне на "Герена"

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • христо йовов

Двамата са провели няколко разговора по темата. Както е известно, Мъри обяви, че напуска, веднага след победата с 1:0 над Локомотив (София) на "Герена" на 8 април

Член на УС на Левски навива Мъри да се завърне на "Герена" - 1

Новият член на Управителния съвет на Левски Христо Йовов е навивал Станимир Стоилов да се върне в Левски, разбра "Тема Спорт".

Двамата са провели няколко разговора по темата. Както е известно, Мъри обяви, че напуска, веднага след победата с 1:0 над Локомотив (София) на "Герена" на 8 април. Като мотив той посочи несъгласие с управлението на клуба. "Сините" не избързаха с назначението на негов заместник, а мажоритарният собственик Наско Сираков повери тима на временен наставник в лицето на Елин Топузаков, който преди това водеше дублиращия тим. Наско дори посочи, че може да се стигне и до вариант, в който Топчо да получи постоянен контракт след края на кампанията.

Случайно или не, вчера Станимир Стоилов отново се появи на стадион "Георги Аспарухов". Той посети магазина в сектор А на съоръжението и си закупи от новите екипи. Както е известно, "сините" смениха доставчика и вече са обличани от "Адидас".

Договорката бе постигната още от периода на Мъри в Левски. В социалните мрежи се появи снимка от посещението на Стоилов в магазина, на която той позира с малък фен и мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Естествено, фотосът предизвика множество дискусии в социалните мрежи. Не е ясно обаче дали двамата са говорили за негово завръщане на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман Казвам

    0 1 Отговор
    От Искуственото Чат БоДи
  • 2 Мъро

    3 2 Отговор
    Идва за баража с Кърджали.
  • 3 Тъмно син фен

    5 3 Отговор
    Случайно или не, вчера Станимир Стоилов отново се появи на стадион "Георги Аспарухов". Той посети магазина в сектор А на съоръжението и си закупи от новите екипи. Както е известно, "сините" смениха доставчика и вече са обличани от "Адидас".

    Усетил е Хасковлията лапачка от Адидас. Пък и два месеца никой не го взе на работа.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Булба67

    2 3 Отговор
    Идва за нови ,,евроуспехи" и нов,, евроидиотизъм"
  • 5 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тъмно син фен":

    Каква лапачка, като магазина е даден на Адам Сотков , Левски няма общо вече с продажбите !
    Стоилов няма работа при нас , само яла ми дойде ми ! Нали Ботев му предложиха 70 хиляди на месец да се беше върнал там !
  • 6 Процент

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тъмно син фен":

    Като нищо може да си е осигурил и 5% от печалбата, както има процент при трансфер на футболистите.
  • 7 Докато раевия

    2 1 Отговор
    е на Герена ,Мъри на дали ще се върне!
  • 8 Доставчика

    0 0 Отговор
    Одобрен ли е от Младежа?