Last news in Fakti

10 Юни, 2023 10:26 4 734 3

Жена е назначена за шеф в Спартак Варна

  • нася атанасова-
  • спартак варна-
  • футбол

Тя има сериозен опит в медиите, след като дълги години е била управител на медийна група, телевизия и вестник във Варна

Жена е назначена за шеф в Спартак Варна - 1

Жена е назначена на ръководна длъжност в Спартак Варна. Това е Нася Атанасова, която ще е едновременно маркетинг директор и ръководител пресслужба. Тя има сериозен опит в медиите, след като дълги години е била управител на медийна група, телевизия и вестник във Варна.

Очаква се Атанасова да бъде представена официално пред журналистите на пресконференцията в понеделник от 11 часа на стадион "Спартак", на която ще присъстват спортният директор Енгибар Енгибаров и новият старши треньор Валентин Илиев.

Разбра се още, че новите попълнения на "соколите" ще са опитни играчи, преминали през първия и втория ешелон, както и перспективни такива. Илиев ще работи с група от 22-24 футболисти, като ще изведе отбора за първа тренировка от лятната подготовка около 20 юни или малко след това.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Снимката говори друго

    5 0 Отговор
    Ръкотворна е.....мож Би :)
  • 3 блодилиемания

    7 0 Отговор
    Момиче към лекар:
    - Докторе, имам проблем, по цял ден си правя селфита... Селфи тук, селфи там... не мога да спра!
    Погледнал я лекарят и казал:
    - Ами вижте си селфитата и ще се
    откажете!