Last news in Fakti

11 Юни, 2023 21:30 5 193 6

Флойд Мейуедър отказа да се качи на кантара

  • флойд мейуедър-
  • джон готи трети-
  • бокс-
  • спорт-
  • кантар

Джон Готи Трети, чийто дядо е прочутият лидер на престъпното семейство Гамбино, тежи 82 кг, което е с около 10 кг. повече от най-голямото тегло на Мейуедър в кариерата му на ринга

 Флойд Мейуедър отказа да се качи на кантара - 1

Флойд Мейуедър отказа да се качи на кантара, след като опонентът му в демонстративния мач тази неделя Джон Готи Трети наклони везните значително. Готи Трети, чийто дядо е прочутият лидер на престъпното семейство Гамбино, тежи 82 кг, което е с около 10 кг. повече от най-голямото тегло на Мейуедър в кариерата му на ринга.

Беше обявено, че Мейуедър няма да се претегля в хотел Фонтанблу в Маями Бийч в един изпепеляващ горещ следобед малко след като съперникът му стъпи на кантара. Парите обаче беше в добра форма пред микрофона, припомняйки си дните на олимпийския си отбор, споделени с домакина Антонио Тарвър и заяви, че е помогнал на над 400 местни деца в различни благотворителни инициативи през цялата седмица.

Но нещата се обърнаха, когато той се пошегува, че вече се е изправил срещу Артуро Гати, което очевидно подразни съперника му от Ню Йорк.

„Не е нужно да казвам на хората какво мога да правя на ринга“, похвали се Мейуедър. „Бил съм се на олимприада, бил съм се с момчета като Мани Пакиао и Канело, аз се бих с Гати преди, но Артуро Гати. Този, който имаше гръмотевица като удар."

„Има само един Готи“, каза боецът на феновете след майтапа на Мейуедър за сходното звучене на имената. "Никога не си се бил с Готи." След това феновете в тълпата започнаха да скандират за нюйоркчанина, което разгневи Мейуедър, който предупреди, че двубоят няма да продължи.

„Когато се качим на ринга, това зависи от двамата бойци“, обясни той. „Няма нищо общо с тълпата, те могат да крещят, могат да викат, могат да викат, но това е, което правя. В края на деня не е нужно да се хваля, не трябва да позирам. Не е нужно да ви казвам какво мога да направя“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Без име

    8 1 Отговор
    Бре "Факти"там при вас някой следи ли правописа на текстовете:
    Подзаглавие - Джон Готи Трети, чийто дядо е прочутият лидер на престъпното семейство Гамбино, тежи 82 кг, което е с около 10 кг. ?????????

    Текст - Готи Третни, чийто дядо е прочутият лидер на престъпното семейство Гамбино, тежи 82 кг, което е с около 10 кг. Повече от най-голямото тегло на Мейуедър в кариерата му на ринга. ???
    Защо думата повече е с главна буква и формира ново изречение.
  • 3 Дивото зове

    5 1 Отговор
    Това е най лошият Гугъл превод който съм чел. Без никаква корекция и редакция. Срамота.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.