Last news in Fakti

12 Юни, 2023 09:18 2 224 13

Мъри имал няколко условия, за да се върне в Левски

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • димитър димитров - херо-
  • даниел боримиров

Мъри е пожелал да работи заедно с Херо, а освен това от "Герена" да си тръгне Даниел Боримиров

Мъри имал няколко условия, за да се върне в Левски - 1

Възможно ли е сензационно завръщане на Станимир Стоилов в Левски? На този етап това изглежда малко вероятно. Мъри обяви, че си тръгва от "Герена" вечерта на 8 април, веднага след победата с 1:0 над Локо София. Тогава той изтъкна като мотив несъгласие с управлението на клуба, но подчерта, че няма спортно-технически различия с мажоритарния собственик Наско Сираков.

Стоилов има доста условия, за да поеме отново сините. Той е желан на "Георги Аспарухов" от част от ръководството. Но те са доста тежки за фигурите от "висшите етажи". Мъри е пожелал да работи заедно с Димитър Димитров. Херо в момента е свободен, след като не успя да спаси Спартак (Варна) от изпадане от Първа лига. Искането на Мъри е Димитров да бъде директор. То обаче не е единствено. Наред с това Стоилов настоява от клуба да си тръгне Даниел Боримиров, пише "Тема Спорт".

По времето на Мъри той бе член на Управителния съвет. След напускането на Стоилов обаче Боримиров се издигна в йерархията и вече е изпълнителен директор на Левски. Той замени на поста Ивайло Ивков. Юристът бе махнат по нареждане на мажоритарния собственик Наско Сираков. Боримиров засега е временно на поста, но както е известно, у нас временните неща са най-постоянни.

По време на престоя си на "Герена" Стоилов имаше и търкания с представители на генералния спонсор. За да се върне в клуба той настоява да отпадне и така наречения договор за управление на Левски. Според контракта, големият рекламодател прибира 10 процента от приходите на сините, като не получава нищо от дарения, виртуални билети и такси. Ивайло Ивков обяви, че той се е преборил тези пера да бъдат изключени от въпросния договор.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коиловци брадърс

    4 9 Отговор
    Наско, връщай Мъри! Няма друг шанс за Левски.

    Коментиран от #4

  • 2 Левски 1914

    7 3 Отговор
    На треньора работата е да тренира отбора , а не да поставя условия. В Остана Мъри ли назначаваше или уволняваше директорите?

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Грешка Астана.
  • 4 аааахахахааа

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Коиловци брадърс":

    Ти на 9 мача без победа шанс ли му викаш?А в комбинация с "големия" треньор Херо мачовете без победа ще са двуцифрено число тоя път.
  • 5 Ман Сити

    6 3 Отговор
    Който и да дойде със средно ниво футболисти успехи не се постигат Най добре ще е феновете да събират пари за козирка да не ги плющи дъжда
  • 6 СОФИЯ ЗАПАД

    2 2 Отговор
    АБЕ В АСТАНА ТОЗИ РИБАР ЛИ СМЕНЯШЕ ДИРЕКТОРИТЕ Я ГО РАЗКАРВАЙТЕ ТОЯ КАУНЬ
  • 7 дечо

    0 1 Отговор
    Чичо Мъри върни се и кака Илянка ще ти пуснеме за масажист на отбора само се върни
  • 8 свиреп ОХЛЮВ

    1 1 Отговор
    А каква заплата е искал от полуфалиралия син отбор ? 48 000 каквато беше последната ли ? Или ще работи за символична сума - КАТО ЕДИН Истински ЛЕЕВСКАР !
  • 9 Тото 1 и Тото 2

    1 1 Отговор
    Кога ще се издължат към НАП ? Сумата е милионна и постоянно расте ! Докога ще ги чакат и толерират ?
  • 10 Майк Алън Патън

    1 0 Отговор
    Предлага се нещо радикално - феновете да събират пак джобните си и да ги дарят за заплата на Мъри ! А той да каже колко иска, преди това ! Ще честно и типично по левскарски !
  • 11 дебеЛ Лебед

    1 1 Отговор
    Ще молят ли пак Делян ШИШИ и Бойко ТИКВАТА за пом0щ , спонсори и пари ?
  • 12 Удавена Риба

    1 1 Отговор
    Имам въпрос ? На колко точки завършиха сините след 2-те ЦСКА-та ? Че нещо не помня !
  • 13 МетаЛЛика

    1 1 Отговор
    Някой знае ли защо на сините им викат - ОТБОРА НА ВЛАСТТА ? Заради видните им фенове , спонсори и собственици Бойчо и Делян ли ?