Last news in Fakti

12 Юни, 2023 13:00 1 109 4

Стилиян Петров обяви голямо благотворително събитие: Събира куп световни звезди в "Мач на надеждата"

  • стилиян петров-
  • футбол-
  • мач на надеждата-
  • благотворителност

Петров ще обявява през 2 седмици по пет човека от всеки тим, а днес разкри първите 10 легенди

Стилиян Петров обяви голямо благотворително събитие: Събира куп световни звезди в "Мач на надеждата" - 1

На специален брифинг бившият капитан на националния ни отбор Стилиян Петров обяви голямо благотворително събитие, което ще се проведе в София на 6 септември тази година от 17:00 часа.

Тогава един срещу друг във футболен мач на Националния стадион “Васил Левски” ще се изправят отбор от чуждестранни и отбор от български футболни легенди и звезди в "Мача на надеждата". Петров ще обявява през 2 седмици по пет човека от всеки тим, а днес разкри първите 10 легенди, които ще присъстват на събитието. Всички събрани средства ще бъдат дарени на болници в България и хора, лекуващи се от ракови заболявания.

От отбора на чужденците в България ще пристигнат легендарният капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн, легендарният защитник на "червените дяволи" Неманя Видич, легендарният нападател на Селтик Хенрик Ларсон, бившата звезда на Арсенал и Астън Вила Робер Пирес, както и бившият нападател на Ливърпул и Атлетико Мадрид Луис Гарсия. Техен треньор ще бъде бившият наставник на Селтик, Астън Вила и националния отбор на Ирландия Мартин О’Нийл.

В тима на българите също са ясни пет от имената - Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров и Мариян Христов. Треньор на звездния отбор на българските футболисти ще бъде Димитър Димитров - Херо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Похвално

    5 0 Отговор
    Браво!
  • 2 Красимир Петров

    5 0 Отговор
    Голямо БРАВО!А мафията в БФС какво е организирала освен да съсипва Българският футбол.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Красимир Петров":

    Ами доведоха ви Литекс обединен с Етрополе и ви го направиха цска ТИРЕ София. И специално за МЕНТЕТО с ТИРЕТО ви направиха нова лига и вашия педя човек му изпращаше благодарствено писмо!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.