Last news in Fakti

13 Юни, 2023 06:10 695 0

Дибала нямал оферти от клубове от Саудитска Арабия

  • рома-
  • пауло дибала-
  • хорхе антун-
  • футбол-
  • саудитска арабия

Азиатските тимове предприеха изключително сериозна експанзия на европейския пазар и в момента редица от водещите играчи на Стария континент са свързвани с преминаване в тимове от местното първенство

Дибала нямал оферти от клубове от Саудитска Арабия - 1

Агентът на нападателя на Рома Пауло Дибала Хорхе Антун бе категоричен, че аржентинецът не е получавал предложения от клубове от Саудитска Арабия.

Азиатските тимове предприеха изключително сериозна експанзия на европейския пазар и в момента редица от водещите играчи на Стария континент са свързвани с преминаване в тимове от местното първенство.

"Пауло не е говорил с никого и не съм получавал обаждания или предложения от саудитски клубове. Аз отговарям за преговорите с клубове, които се интересуват от Дибала, играчът е на почивка ”, заяви мениджърът.

Дибала се присъедини към Рома от Ювентус миналото лято с договор до лятото на 2025 година. 29-годишният аржентинец има 38 мача този сезон, в които отбеляза 18 гола и направи 8 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА