Last news in Fakti

4 Юли, 2023 09:00 1 411 3

ЦСКА се отказа от колумбиец

  • данило арболеда-
  • цска-
  • футбол-
  • трансфер-
  • селекция

Преди дни “армейците” бяха в напреднали преговори с 28-годишния бранител, но те в крайна сметка не са завършили успешно

ЦСКА се отказа от колумбиец - 1

ЦСКА няма да привлече колумбиеца Данило Арболеда, предава вестник “Тема Спорт”. Преди дни “армейците” бяха в напреднали преговори с 28-годишния бранител, но те в крайна сметка не са завършили успешно.

В момента Арболеба е свободен агент. През последния сезон той се състезава в Обединените арабски емирства за местния Ал Аин, като записа приличен старт на кампанията, взимайки узастие в 7 мача. В тях той отбеляза 1 гол и имаше обещаващо бъдеще, но в края на октомври скъса ахилесово сухожилие, от което така и не успя да се възстанови до края на сезона.

Предполага се, че травмата е поводът ЦСКА да се откаже от входящия трансфер. Друга причина е, че футболистът няма европейско паспорт, което също щеше да е проблем за най-титулувания български клуб, ако се беше задействал за привличането на футболиста, който през 2021 г. се състеза близо до нашите географски ширини в румънския Шериф (Тираспол).

Все пак 31-кратните шампиони не останаха изцяло с празни ръце. Във вчерашния 3 юли (понеделник) все пак от “Борисовата градина” обявиха, че ще привлекат друг колумбиец, който ще подпомага ядрото на ариергарда - Браян Кордоба.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бля бля

    1 0 Отговор
    Шериф (Тираспол). Е от Молдова

    Коментиран от #3

  • 2 Левски 1914

    1 4 Отговор
    Ковачев пиши цялото име на това МЕНТЕ доведения Литекс обединен с Етрополе!
  • 3 БСП за България и Радев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бля бля":

    Реално авторът е прав. Молдова е измислена държава и ще бъде поделена между Румъния и Великата Руска Империя