Last news in Fakti

4 Юли, 2023 11:20 1 880 5

Наско Сираков започва преговори за селекцията на Левски

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • георги миланов

Специалистът призна, че се нуждае от опитен човек в халфовата линия, а Миланов е именно такъв

 Наско Сираков започва преговори за селекцията на Левски - 1

Собственикът на Левски - Наско Сираков, ще води преговорите за завръщането на Георги Миланов на "Герена". Халфът е желан от новия треньор на "сините" Николай Костов.

Специалистът призна, че се нуждае от опитен човек в халфовата линия, а Миланов е именно такъв. Плюс за наставника ще бъде и фактът, че бившият национал няма да има нужда от никаква адаптация. В продължение на близо година и половина той носи екипа на сините, преди през зимата да бъде трансфериран в Ал Дафра от Обединените арабски емирства. Този клуб обаче изпадна от местния елит, а Миланов стана свободен агент.

Очаква се още днес Георги да проведе разговори с ръководството на Левски. А в сряда да се срещне и лично с мажоритарния собственик Наско Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    7 5 Отговор
    Кога ще си изплатите дълговете към държавата?
  • 2 Мим33

    5 1 Отговор
    НАСКО,Наско,каква селекция да очакваме ,че ще правиш,като ти нямаш пари.Най добре дай акциите на някой чичко-паричко,че да направи отбор,както трябва.От теби само обещани,галактики,орбити,лъжи и измами.Виж онова човече от Микре какво прави,а именно пара,пара брат....Ползвател от държавата..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лески

    3 4 Отговор
    А козирката кога бе чувек
  • 5 97643

    1 2 Отговор
    Миланов е добър играч, но лесно се контузва. Помислете за още един тип Цонев, може и него да си върнете.