Last news in Fakti

4 Юли, 2023 13:30 1 123 1

Ивелин Попов: Свикваме с новия треньор и ние сме длъжни да се съобразяваме

  • ивелин попов-
  • футбол-
  • левски

Надявам се Георги Миланов да се върне

Ивелин Попов: Свикваме с новия треньор и ние сме длъжни да се съобразяваме - 1

Футболистът на Левски Ивелин Попов говори пред медиите след успеха с 3:1 срещу Марица Пловдив. Така "сините" постигнаха общо трета победа в контролите си, като това е втора за столичани на лагера в Правец.

„Полезна контрола, малко по-висока интензивност, отколкото на тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме ги тренираме всеки ден и мисля, че се получиха нещата. Работим всеки ден двуразово и мисля, че ще изглеждаме добре за първите мачове“, сподели Ивелин Попов след срещата.

„Свикваме с новия треньор и ние сме длъжни да се съобразяваме с тях. Аз още миналата година казах, че отборът наистина голям потенциал. От ръководството зависи дали ще се привличат нови футболисти или не, но като потенциал и качества сме в тройката. Всеки иска да има 20 равностойни футболисти, но такава е ситуацията в клуба. Дай Боже някой да направи трансфер в Европа и в клуба да влязат свежи пари, част от които да се реинвестират в друг футболист, но това е политика на клуба“, сподели още той.

Попето не изпусна да коментира и нашумялата тема с Георги Миланов и неговото евентуално завръщане на "Герена".

„Всеки ден се чувам с Георги Миланов, надявам се да се върне. Той е левскар и няма да отиде на друго място в България“

„Дано да преодолеем повече европейски съперници, за да има по-голяма увереност в клуба и повече финанси. Дано да погасят дълговете и да радваме феновете. Наистина няма слаби отбори в Европа, играеш срещу живи съперници, а не срещу стойки и манекени“, завърши футболистът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    2 2 Отговор
    Толкова съм щастлив, от тази новина, че чак си забравих стихотворението.