Last news in Fakti

4 Юли, 2023 14:00 1 427 2

Дилиън Уайт: Бия Антъни Джошуа, а след това и Дионтей Уайлдър

  • дилиън уайт-
  • антъни джошуа-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс-
  • спорт

Джошуа и Уайт вече се срещнаха на ринга през 2015 г. и тогава битката завърши с победа за Ей Джей с технически нокаут в седмия рунд

Дилиън Уайт: Бия Антъни Джошуа, а след това и Дионтей Уайлдър - 1

Дилиън Уайт е приел условията на Антъни Джошуа за бой на 12-и август, защото очаква да победи и да се изправи срещу Дионтей Уайлдър. Според Sky Sports Уайт вече е подписал договор за двубоя и го е изпратил на Еди Хърн. До официалното обявяване на битката ни делят часове.

Джошуа и Уайт вече се срещнаха на ринга през 2015 г. и тогава битката завърши с победа за Ей Джей с технически нокаут в седмия рунд. Сега и двамата боксьори идват след победи над Джърмейн Франклин. Уайт обаче има по-големи неща в съзнанието си след боя с Джошуа.

„Победителят отива по-далеч и има голяма битка в Саудитска Арабия. За мен тази битка е възможност, а не начин да правя пари, така че приех парите, които предложиха. Очевидно голямата примамка и голямата награда е битката с Дионтей Уайлдър в Саудитска Арабия. Ще се изправя срещу Джошуа и ще го победя, а след това излизам срещу Уайлдър и ще го победя“, обяви Уайт.

„През последните 6 или 7 години се опитвах да се изправя срещу един от двамата, но не се случваше“, допълни боксьорът.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този има голямо самочувствие

    1 0 Отговор
    Но беше нокаутиран и от Поветкин
  • 2 Абв

    0 0 Отговор
    Айде, мачове чакаме! Щото само договорки, които после се провалят. Едно време, ако се не лъжа, имаше максимум време, в което шампионът трябва да защити титлата си. Имаше и ранглиста - оттам и задължително определен претендент. Ако не играеш с него или не защитиш титлата в определеното време - отнемат ти я. Сега шампионът боксира един - два пъти в годината.