Last news in Fakti

5 Юли, 2023 11:02 1 290 2

Историческо: Жена ще води мъжки тим в Англия

  • форест грийн роувърс-
  • футбол-
  • хана дингли-
  • англия лига 2

Дингли ще замени на позицията изненадващо напусналия Дънкан Фъргюсън и ще се превърне в първата жена, която ще ръководи мъжки футболен отбор от професионалните дивизии на Острова, макар и временно за момента

Историческо: Жена ще води мъжки тим в Англия - 1

Членът на най-ниското ниво на професионалния футбол в Англия Лига 2 - Форест Грийн Роувърс направи изненадващ ход и назначи Хана Дингли като временен наставник на тима, информира ексклузивно “Дейли Мейл”.

Дингли ще замени на позицията изненадващо напусналия Дънкан Фъргюсън и ще се превърне в първата жена, която ще ръководи мъжки футболен отбор от професионалните дивизии на Острова, макар и временно за момента. Тя има професионален лиценз от УЕФА и до момента бе шеф на академията на отбора. Първата среща на Хана Дингли като наставник на отбора ще бъде в срядата, когато Форест Грийн се изправя срещу Мелкшам Таун в първа контрола за лятната подготовка.

“Наистина съм развълнувана. Предсезонната подготовка започна току що и сезонът ще дойде много скоро. Това е вълнуващо време във футболна. Благодарна съм за тази възможност да водя един толкова прогресивен и напредничав клуб,” заяви Дингли.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    5 2 Отговор
    Да им го 👉👌 на тоя тим.
  • 2 Форест Гъмп Роувърс

    2 2 Отговор
    От кое село е този отбор?