Last news in Fakti

5 Юли, 2023 12:00 1 302 0

Байерн Мюнхен разширява финансовите си граници заради нападател на Тотнън и Англия

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • байерн мюнхен

Според обкръжението на собственика на лондочани Даниел Леви, той иска поне 100 млн.

Байерн Мюнхен разширява финансовите си граници заради нападател на Тотнън и Англия - 1

Ръководството на Байерн Мюнхен е готово да разшири финансовите си граници, за да осъществи трансфера на нападателя на Тотнън Хари Кейн, твърди главният редактор на Bild Кристиян Фалк. Сагата около бъдещето на капитана на Англия продължава вече втора седмица, след като "шпорите" отхвърлиха първата оферта на германския шампион, която беше около 70 млн. евро с бонусите.

Според обкръжението на собственика на лондочани Даниел Леви, той иска поне 100 млн., за да се съгласи да продаде своя капитан. Надеждите на Байерн се основават на факта, че Леви има джентълменско споразумение с Кейн от 2021 година, че ще изслуша изгодни предложения от клубове извън Лондон за футболиста.

Информацията гласи още, че от "Алианц Арена" са се договорили с брата и бащата на Кейн. Очаква се заплатата на нападателя да бъде около 12 млн. евро на година.

Хари Кейн държи да има яснота за бъдещето си в следващите дни. Тотнъм заминава на лагер в Австралия и Азия в средата на юли, а по това време стартира и подготовката на Байерн в Тегернзее. Твърди се, че този път нападателят е готов на крайни действия, като се изправи срещу Леви го заплаши, че ще си тръгнеслед година като свободен агент, когато договорът му изтече, ако босът не се съгласи да го продаде на баварците сега.

Треньорът на Байерн Томас Тухел е в постоянен контакт с Кейн. Двамата си пишат често, а освен това германският специалист е бил в къщата на футболиста в Лондон през миналия месец. Те са провели разговор, от който капитанът на Англия е останал впечатлен и е дал ясен знак, че желанието му е да се премести в Мюнхен. Той е казал на Тухел, че иска да спечели Шампионската лига с Байерн през следващите години. Това е негова мечта и е по-важна от парите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА