Last news in Fakti

5 Юли, 2023 13:03 2 665 3

Разгромихме Бразилия на волейбол!

  • волейбол-
  • спорт-
  • бразилия-
  • българия

В предишните два двубоя загубихме от бразилците с 0:3 и 2:3

Разгромихме Бразилия на волейбол! - 1

Националният отбор на България под 19 години постигна впечатляваща победа с 3:0 над Бразилия в приятелска среща. Контролата се игра във Франция и е част от подготовката ни за Световното първенство, което ще се проведе през август в Аржинтина.

В предишните два двубоя загубихме от бразилците с 0:3 и 2:3.

"С всеки следващ мач играем по-силно и днес беше кулминацията - каза треньорът Мирослав Живков пред официалния сайт на БФ Волейбол. - Много силен двубой за нас и поздравявам момчетата за влагането и старанието. Израстваме като отбор. Вижда се, че нещата ни се получават."

Селекционерът на тима ни под 19 години коментира и лошата новина, която дойде в ранните часове на днешния ден - а именно, че младата ни звезда Симеон Николов се е контузил. Разпределителят, който е част от два национални състава - под 21 и под 19 години, ще претърпи операция след битов инцидент. Почти сигурно той пропуска и двете Световни първенства, на които се планираше да участва.

"Бяхме шокирани от новината за Симеон Николов. Той е неизменна част от нашия отбор. Стискаме палци бързо да се възстанови. Не знам дали ще е готов за Световното, но трябва да знае, че ние сме с него и той с нас всеки ден", добави още Живков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    4 0 Отговор
    Ако печелиха тъй и на първенства, кусури нямаше да има, ама все е йок файда като печелят.
  • 2 Българин 🇧🇬

    3 0 Отговор
    Все пак ни оставАт/оставЯт надеждата . Браво момчета !
  • 3 Роки

    3 0 Отговор
    Браво момчета