Last news in Fakti

7 Юли, 2023 10:27 2 431 2

ЦСКА продава нападател за 2 милиона евро

  • дюкенс назон-
  • футбол-
  • цска-
  • катар

През изминалия сезон Назон записа впечатляващите 18 гола в 32 мача за „червените“

 ЦСКА продава нападател за 2 милиона евро - 1

Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, е на път да смени отбора и да продължи кариерата си в Катар. Силните изяви на национала на Хаити си привлекли вниманието на един от отборите в персийската държава.

През изминалия сезон Назон записа впечатляващите 18 гола в 32 мача за „червените“. Показателно е, че на „Българска армия“ вече се готвят за раздяла с Назон, след като привлякоха новите нападатели Матиас Фаетон и Майкъл Естрада. Очаква се трансферът на Назон да струва около 2 милиона евро.

Столичния гранд също така разглежда варианти за раздяла с контузените Бисмарк Чарлс и Лазар Туфегджич. За двамата футболисти, които не притежават европейски паспорти, а ЦСКА има ограничена квота за чужденци. Освен това, двамата не успяха да се наложат през изминалия сезон и не оправдаха доверието на треньора Саша Илич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    3 5 Отговор
    От УЕФА пратиха сигнал за купени мачове на предрешения Литекс. Все още не сте го написали

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.