Last news in Fakti

7 Юли, 2023 12:00 1 565 3

Везенков избра №7 за НБА

  • сакраменто кингс-
  • нба-
  • баскетбол-
  • спорт

Той не може да носи и номер 41, с който се подвизава в националния отбор на България, тъй като неговият конкурент Трей Лайлс го използва

Везенков избра №7 за НБА - 1

Александър Везенков избра да носи №7 на екипа си в Сакраменто Кингс. Голямата звезда на България вече започна новата си авантюра в НБА, но за негово съжаление нямаше как да използва любимия си номер 14, тъй като той е изваден от употреба заради легендата на тима Оскар Палмър Робъртсън, по-известен като Big O.

Той не може да носи и номер 41, с който се подвизава в националния отбор на България, тъй като неговият конкурент Трей Лайлс го използва.

Причината пък Везенков да избере седмицата за своя екип е любовта му към Олимпиакос и най-верните фенове на гръцкия гранд, които използват именно Сектор 7 в залата в Пирея.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    2 8 Отговор
    Абе стига ни занимавахте с този безполезен дебил всеки ден
  • 2 Свинка

    7 1 Отговор
    Вчера писахте, че няма да играе за новия си отбор, днес, че ще играе с номер 7 ......

    Коментиран от #3

  • 3 Само

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Свинка":

    в лятната лига (кръжока) няма да играе.
    Чети повече