Last news in Fakti

12 Юли, 2023 15:53 1 313 2

Меси с намек за Аржентина: Сигурен съм, че краят е близо!

  • лионел меси-
  • футбол-
  • аржентина

Сега новата звезда на Интер Маями разкри, че дните му с прочутите „синьо-бели“ райета са преброени

Меси с намек за Аржентина: Сигурен съм, че краят е близо! - 1

Лионел Меси призна, че оттеглянето му от националния отбор на Аржентина наближава, след като изведе „гаучосите“ до световната титла в края на миналата година. 36-годишният нападател постигна коронния момент в кариерата си в Катар и за мнозина той вече е най-великият играч за всички времена.

Сега новата звезда на Интер Маями разкри, че дните му с прочутите „синьо-бели“ райета са преброени.

„Честно казано, не знам до кога (ще играя). Мисля, че ще се случи, когато трябва да се случи“, каза Меси в интервю за TV Publica.

„След като постигнах всичко, единственото, което остава, е да се наслаждавам. Бог ще каже кога ще дойде този момент. Логично, поради възрастта си, съм сигурен, че ще бъде скоро. Но не знам точно кога ще е подходящият момент. Мисля ден за ден, наслаждавайки се на всичко красиво. Преживяхме много трудни времена в националния отбор. Имахме късмета да станем шампиони на Световното първенство и Копа Америка. Време е да му се насладим“, сподели още аржентинецът.

„Когато винаги се състезаваш, когато винаги имаш цели пред себе си, не цениш много това, което наистина заслужаваш, а това, което постигаш. Намирам се в момент от кариерата си, в който се наслаждавам на всичко, което ми се случва, и ценя всичко много повече, защото знам, че това са последните ми години. Но мисля, че когато се пенсионирам и вече не играя, ще оценявам всичко това много повече. Още повече съм благодарен на факта да си световен шампион, който ще продължи цял живот, особено в страна като нашата, която толкова обича футбола“, каза още нисичкият футболен гений.

Сега вниманието се насочва към клубната кариера на Меси, след като отхвърли саудитските милиони, за да премине в американския Интер Маями. Той настоява, че този трансфер не означава, че едва ли не ще спре с футбола, а, че се наслаждава на перспективата да играе отвъд Океана.

„Моят манталитет, и моята глава, няма да се променят и ще се опитам, където и да отида, да дам най-доброто за себе си и за моя нов клуб. Искам да продължа да се представям на най-високо ниво. Щастливи сме от решението, което взехме със семейството ми. Готови сме и очакваме новото предизвикателство, новата промяна“, сподели още Меси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тоя па

    1 2 Отговор
    Меси та той отдавна е финиширал държат го в псж понеже са дали един чувал пари има 8-10 души аржентинци като Ди Мария дето са с 10 класи над тоя статист
  • 2 един

    1 3 Отговор
    Меси е елементарен медиен балон.