Last news in Fakti

13 Юли, 2023 13:30 1 004 1

Голмайсторът на Тотнъм отказа на ПСЖ, дал е дума за трансфер само в Байерн

  • тотнъм-
  • хари кейн-
  • псж-
  • футбол

Тотнъм вече отхвърли две оферти на германския гранд за голямата си звезда, но от „Алианц Арена” вече подготвят трета, която може да достигне рекордните за клуба 100 милиона евро

Голмайсторът на Тотнъм отказа на ПСЖ, дал е дума за трансфер само в Байерн - 1

Голмайсторът на Тотнъм - Хари Кейн, е отказал да премине в Пари Сен Жермен, твърди Bild. Въпреки че представители на парижани са били в Лондон за среща с президента на „шпорите“ - Даниел Леви, позицията на самия нападател остава непроменена и той иска да продължи кариерата си в германския шампион Байерн Мюнхен.

Съобщава се, че Кейн е дал дума на баварците и в клуба са убедени, че ще удържи на нея. 29-годишният капитан на Англия вярва, че именно с Байерн има най-голям шанс да спечели Шампионската лига.

Тотнъм вече отхвърли две оферти на германския гранд за голямата си звезда, но от „Алианц Арена” вече подготвят трета, която може да достигне рекордните за клуба 100 милиона евро. Личните условия на Кейн не са проблем и двете страни вече са ги договорили.

Очаква се, че Тотнъм да склони да продаде звездата си именно за около 100 милиона евро. През миналия сезон Кейн изигра общо 49 мача във всички турнири за лондончани и отбеляза 32 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 япа тоя

    3 2 Отговор
    тоя смотльо така и за юнайтед викаше и накрая ще си играе в тотнъм