Last news in Fakti

17 Юли, 2023 15:00 963 1

Рашфорд подписва 5-годишен договор с Ман Юнайтед, отказал по-съблазнителни оферти

  • маркъс рашфорд-
  • футбол-
  • договор-
  • висша лига

Това е изключително добра новина и за мениджъра на тима Ерик тен Хаг, който смята Маркъс Рашфорд за изключително важна част от новия тим, който нидерландецът гради на “Олд Трафорд” от миналата година

Рашфорд подписва 5-годишен договор с Ман Юнайтед, отказал по-съблазнителни оферти - 1

Нападателят Маркъс Рашфорд се е разбрал по всички точки и ще подпише нов петгодишен договор с Манчестър Юнайтед, твърди авторитетното издание “Атлетик”. Още преди няколко седмици с подобна информация излезе и Фабрицио Романо. Двете страни водеха конкретни разговори от повече от година, а шефовете на “червените дяволи” всячески се опитваха да убедят играча да се обвърже дългосрочно с тима преди да изтече настоящия му контракт, който е до следващото лято.

Интересно допълнение от “Атлетик” е, че Рашфорд в крайна сметка е решил да сложи подписа си под ново споразумение и е отказал много по-съблазнителни във финансово отношение оферти от страна и на клубове от Англия, и на тимове от Европа, тъй като мечтата на играча е да спечели най-големите трофеи с отбора на Манчестър Юнайтед, чийто юноша е. Дълго време се говореше, че много сериозен интерес към него проявяват от Пари Сен Жермен и дори е ясно, че двете страни са водили разговори през миналото лято.

Това е изключително добра новина и за мениджъра на тима Ерик тен Хаг, който смята Маркъс Рашфорд за изключително важна част от новия тим, който нидерландецът гради на “Олд Трафорд” от миналата година. Именно под негово ръководство той записа и най-силния сезон в кариерата си, като отбеляза 30 попадения и направи 11 асистенции в 56 мача с екипа на “червените дяволи”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маркъс

    2 1 Отговор
    Много добре е направил Рашфордчо. В тоя средняшки отбор, може да е звезда, в останалите ще е резерва.