Last news in Fakti

20 Юли, 2023 14:30 797 0

България обяви две контроли през септември

  • иран-
  • албания-
  • българия-
  • контроли-
  • футбол

Както е известно, групата на България в пресявките за Евро 2024 включва пет отбора, поради което националите ни ще изиграят двете контроли на свободните дати от официалния международен календар

 България обяви две контроли през септември - 1

Мъжкият национален отбор на България ще срещне Иран и Албания в приятелски двубои през есента. На 7 септември 2023 г. селекцията на Младен Кръстаич ще посрещне участника на миналогодишното световно първенство на реновирания стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, като три дни по-късно тимът ни гостува на Черна гора в европейска квалификация.

Три дни след домакинството срещу Литва на следващия месец пък „лъвовете“ ще гостуват на Албания в Тирана. Срещата е насрочена за 17 октомври на стадион „Арена Комбетаре“.

Както е известно, групата на България в пресявките за Евро 2024 включва пет отбора, поради което националите ни ще изиграят двете контроли на свободните дати от официалния международен календар.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА