Last news in Fakti

22 Юли, 2023 14:38 3 223 0

В ПСЖ получиха първата оферта за Мбапе и тя е от Реал Мадрид

  • псж-
  • футбол-
  • оферта-
  • реал мадрид-
  • килиан мбапе

Тя е на стойност 100 млн. евро за парижани, а за звездата е предвидена огромна заплата

В ПСЖ получиха първата оферта за Мбапе и тя е от Реал Мадрид - 1

Оферта за Килиан Мбапе е получена в ПСЖ от клуб от Саудитска Арабия, съобщи "Екип". Тя е на стойност 100 млн. евро за парижани, а за звездата е предвидена огромна заплата. Предложението е за 1 година, след което нападателят ще премине в Реал Мадрид със свободен трансфер.

Твърди се, че офертата от Саудитска Арабия е пристигнала още преди официалното съобщение за отстраняването на Мбапе от отбора. Вчера стана известно, че нападателят не е в групата на парижани, която ще замине на турне в Япония, а от клуба са готови да преговарят за трансфер му с всички клубове. Така от ПСЖ искат да покажат на света, че никой футболист не е по-голям от клуба. Напрежението между нападателя и ръководството на парижани е от доста време, след като Мбапе отказа всички предложения за продължаване на договора.

Според неофициални информации, правителството на Саудитска Арабия е започнало процеса за привличането на Мбапе в Ал-Хилал, който вече привлече Сергей Милинкович-Савич, Калиду Кулибали и Рубен Невеш.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА