Last news in Fakti

23 Юли, 2023 14:30 1 544 2

Пет клуба с интерес към Мбапе, той обаче мисли само за Реал Мадрид

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • реал мадрид

Разбира се, първият от тях е Реал Мадрид, който от доста време е сочен като абсолютен фаворит за следващ клуб на Мбапе

Пет клуба с интерес към Мбапе, той обаче мисли само за Реал Мадрид - 1

Пет клуба проявяват интерес към суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, след като клубът го постави в трансферната листа поради нежеланието на нападателя да удължи своя договор, пише “Марка”.

Разбира се, първият от тях е Реал Мадрид, който от доста време е сочен като абсолютен фаворит за следващ клуб на Мбапе. Намерението на “лос бланкос” обаче е да изчакат една година и да привлекат нападателя през следващото лято като свободен агент. Друг отбор, който желае да подпише с 24-годишния играч, е саудитският Ал-Хилал, откъдето подготвят грандиозна оферта към френския национал. Останалите три клуба са от Премиър лийг: Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси.

Интересът на “червените дяволи” не е обвързан с възможността клубът да бъде закупен от катарски инвеститори. Президентът на “шпорите” Даниел Леви пък е в близък контакт с колегата си Насер Ал-Хелаифи покрай желанието на ПСЖ да привлече Хари Кейн. В Челси пък трябва да внимават с опитите си да вземат Мбапе, тъй като са следени от УЕФА заради финансовата си ситуация и имат нужда от продажби на играчи преди да се впуснат в надпреварата за голмайстора на френския шампион.

В Испания и Франция обаче са категорични, че желанието на Мбапе остава той да заиграе в Реал Мадрид след година и че дори е готов да прекара предстоящия сезон на пейката на парижани, за да изпълни своята цел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стенли1

    1 1 Отговор
    Някоя оферта от Лудогорец да получи.
  • 2 Пет

    1 1 Отговор
    Клуба се карат за него и всички викат вземи го Ти