Last news in Fakti

23 Юли, 2023 20:30 2 803 1

Лудогорец ще трябва да се освобождава от чужденци

  • лудогорец-
  • футбол-
  • чужденци

Разградчани обявиха привличането на Руан Секо, който е 25-тия чужденец в списъка на Лудогорец

Лудогорец ще трябва да се освобождава от чужденци - 1

Лудогорец със сигурност ще трябва да се освобождава от чуждестранни футболисти, които имат договор с отбора. Разградчани обявиха привличането на Руан Секо, който е 25-тия чужденец в списъка на Лудогорец. Той обаче може и да не е последното ново попълнение в тима, тъй като селекцията продължава, пише "Мач Телеграф".

Според разпоредбите на Българския футболен съюз в картотеката за вътрешното първенство има 20 квоти за играчи, които нямат задължение за тренираност в България. Това означава на практика 20 квоти за чужденци. Към момента някои от легионерите на Лудогорец не са картотекирани по различни причини, а вероятно след привличането на Руан Секо ще бъде направена нова промяна.

Трайно контузени са Дени Групер и Диниш Алмейда, които логично не са регистрирани. Без картотека за България са още Дорин Ротариу и Педро Енрике. Двамата се върнаха от наем, като Енрике бе част от тима на Берое. И Ротариу, и Енрике проведоха подготовка с шампионите, но към момента нямат права да играят нито в България, нито в чужбина.

Очаква се Диниш Алмейда да се възстанови след скъсване на връзка през зимата, което означава, че със сигурност Ивайло Петев ще иска да го използва. Очаква се той да започне скоро да тренира.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо,

    10 2 Отговор
    Джипси Лудогорец, ами като няма млади волеви и мотивирани играчи от това джендърско поколение женчовци какво да очаквате...