Last news in Fakti

24 Юли, 2023 11:40 1 049 0

Лудогорец с оферта за нападател от любимия отбор на папата

  • адам барейро-
  • сан лоренсо-
  • лудогорец-
  • футбол

26-годишният парагваец играе за Сан Лоренсо вече втора година

Лудогорец с оферта за нападател от любимия отбор на папата - 1

Лудогорец е направил предложение за нападателя Адам Барейро от Сан Лоренсо, пише аржентинското издание „Clarin“.

26-годишният парагваец играе за любимия тим на папа Франциск вече втора година. Той първо беше под наем от мексиканския Монтерей, а в началото на 2023-а правата му бяха откупени от аржентинския отбор за 1.9 милиона долара.

Според информацията Лудогорец е делегирал правото на преговори със Сан Лоренсо на футболния агент Хулио Тимчисин, който е представил пред клуба офертата на разградчани.

Адам Барейро има 21 мача в първенството на Аржентина, в които е вкарал 5 гола и има 1 асистенция. В турнирите на Южна Америка е взел участие в 7 срещи, в които се е разписал 5 пъти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА