Last news in Fakti

28 Юли, 2023 09:30 1 984 13

Турицов: Искам да се извиня на всеки един за грозната реакция от моя страна

  • иван турицов-
  • футбол-
  • цска-
  • сепси

Прибиращия се към съблекалните Иван Турицов влезе в словесна конфронтация с тези зрители, които си изпуснаха нервите

Турицов: Искам да се извиня на всеки един за грозната реакция от моя страна - 1

Загубата на ЦСКА от румънския Сепси предизвика гнева на феновете на стадион “Българска армия”. След края на срещата част от привържениците в Сектор “А” освиркаха футболистите и отправиха цинични скандирания.

Прибиращия се към съблекалните Иван Турицов влезе в словесна конфронтация с тези зрители, които си изпуснаха нервите. Играчът на “червените” размени любезности със скупчилите се пред предпазната ограда привърженици и тръгна към тях, но бе спрян от охранител на пистата на време преди да се озове в опасна близост.

След това Турицов се прибра в тунела на спортното съоръжение, а малко по-късно се извини в публикация от профила си във Facebook:

“Искам да се извиня на всеки един за грозната реакция от моя страна , след края на мача !…”, написа Турицов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дино

    22 2 Отговор
    Некадърник ,извинение и утре пак си същия
    ВЪН ОТ ЦСКА !!!
    И на село с мотиката !
  • 3 гост

    17 1 Отговор
    Още във втория предварителен кръг на европейските турнири лъснаха голите.......... на "българските" отбори!
  • 4 ФЕЙК

    18 1 Отговор
    Останалите 10 "БЪЛГАРИ" от отбора на ЦСКА не са реагирали защото НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ .
  • 5 Любо

    13 1 Отговор
    Пак ни дадоха гореща супа
  • 6 8976597598

    16 1 Отговор
    Това момче Турицов , великата публика на ЦСКА му прости че опропасти сезона с пропуснатата дузпа и подари титлата на Лудогорец. На Армията е освиркван Стоичков , Бербатов , които са титани сравнение с тоя ! Да отива да играе в трета лига!
  • 7 опала

    5 0 Отговор
    той иска, но дали се извинява?
  • 8 зган

    9 0 Отговор
    ЦСКА трябва да играе само с българи! Но Турицов явно няма място.
  • 9 гост

    12 1 Отговор
    Тоя връзкар не бих го пуснал титуляр и в родния му Спартак Плевен в Б група, камо ли в ЦСКА в мач от ЕКТ! Сърбинът да си прибира цялата международна пас.ина + Турицов и да си ги носи на рамо в Сърбия или където ще! От чужденците за ЦСКА става само Хайнц, който не знам честно казано какво търси тук! Всички останали са посредственици от плажове или от селските дивизии на Европа! Предпочитам ЦСКА само с млади българи - Папазов, Антонов, Петров, Жабов, Митков, Смоленски и т.н. плюс Хайнц и бих ходил на всеки мач, независимо от резултата, ако ще и в Б група да изпаднат... Няма какво да гледам някаква сбирщина от неадекватни чуждоземци, незнайно защо носещи имато "ЦСКА"!? Ганчев обаче не е на моето мнение!

    Коментиран от #11

  • 10 Един не трол

    2 3 Отговор
    Много лош първи съперник, който можеше да бъде последен за влизане в групите. Ако не влезнем сезона е провал отвсякъде освен ако не се пълни стадиона до краен предел, за да избием разходите за селекция. Относно новите Фаетон показа потенциал. Турицов ако наистина е псувал след мача много зле за него при все, че е капитан, а на терена беше дупка отвсякъде. Какъв пример даваш тогава на чужденците. За мен Хайнц и Юга или Вион трябва да са капитани. Винаги се раздават на макс и горят.
  • 11 Левски 1914

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Слезте на земята, това не е цска, а преименувания Литекс обединен с Етрополе. Турицов си е от Литекс , вие на Литекс обединен с Етрополе цска ли викате ? Ганчев много пъти е казвал - Аз от футбол не разбирам " сега разбрахте ли защо ви млатят като тъпан на сватба, ако не ви купува мачове и за първенството ще ви млатят!

    Коментиран от #12, #13

  • 12 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Въобще не ме интересува дали е ЦСКА, Литекс, Етрополе или Чичипърляне, ако ще да е, моят отбор е на стадион Българска Армия! И там искам да гледам български момчета, на които да дават шанс в поне 20, 30 мача, както на неадекватните чужденци, а не да ги натирват след 1 или 2 мача или само след подготовката за сезона! Един тук казва каква "класа" били Вион, Мион, Юга и нам кви си кюпове и тежкоатлети, на които се дава безкраен шанс от 2, 3 сезона, вместо да ритат по селските отбори на Европа! А колко дадоха шанс на Митков, Смоленски, Мони Александров и т.н.!? Той навремето и Стоичков заигра на ниво чак след няколко сезона на Армията, но ако беше се родил 30 години по-късно щеше да приключи в Харманли заради Вион, Мион и Юга....
  • 13 хахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Значи Ганчев е "купил" мача и от "Герена 14", щом паднаха последния мач с 0:2, така ли!?