Last news in Fakti

1 Август, 2023 15:53 2 011 3

Ръководството на Левски изненада приятно феновете за мача с Шкупи

  • фенове-
  • левски-
  • футбол

Пуснатите билети за А, Б и В Сектор свършиха за по-малко от час след огромния интерес, който проявиха привържениците на "сините".

Ръководството на Левски изненада приятно феновете за мача с Шкупи - 1

Ръководството на Левски ще пуснe още 1000 билета за реванша с Шкупи от Лигата на конференциите в четвъртък (3 август), от 20:00 часа.

Пуснатите билети за А, Б и В Сектор свършиха за по-малко от час след огромния интерес, който проявиха привържениците на "сините". Затова клубът е решил да пусне още възможните 1000 пропуска за Сектор Г.

Това стана възможно, след като няма да има привърженици на гостуващия отбор. Решението за недопускане на фенове на Шкупи за мача на стадион "Георги Аспарухов" бе взето от УЕФА след среща между представители на футболната централа, представители на двата клуба и членове на футболните федерации на България и Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧервенаФуражка

    3 8 Отговор
    дано ги изхвърлят
  • 2 Никакъв фандък

    4 1 Отговор
    Ония от РСМ не трябва да смеят да минават насам от Охридското езеро .
  • 3 айде 5:0

    3 0 Отговор
    Отстраняването е задължително.
    Дано се стигне и до разгром.
    Очаквам разликата в класите да лъсне на по-нормлания софийски терен.
    То онова беше някаква картофена нива, в която не бива дфа се играят и мачове от А окръжка, камо ли ЕКТ!