Last news in Fakti

2 Август, 2023 14:00 1 551 8

Кокала: Шкупи въобще да не идва в София, ще бъдат прегазени!

  • емил велев кокала-
  • кокала-
  • левски-
  • шкупи-
  • емил велев

Няма да има и публика от тяхна страна, което е правилно, след като видяхме как се отнесоха с нашите фенове

Кокала: Шкупи въобще да не идва в София, ще бъдат прегазени!  - 1

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев сподели очакванията си преди реванша с Шкупи.

"Мисля, че македонците ще бъдат прегазени. Според мен не трябва да идват в София - ще паднат само 3:0 служебно. Иначе ще е жалка история. Няма да има и публика от тяхна страна, което е правилно, след като видяхме как се отнесоха с нашите фенове.

Абсолютна варварщина от страна на македонците. Това е недопустимо и забранено в този век. Как може да се случва изобщо подобно нещо?! Колкото и омраза да имаш, не може да ръгаш хора, да чупиш колите. Всички видяхме какво стана там. Но пък и тук с лека ръка българското правителство подмина цялата ситуация. Даже се чу, че някои от нашите били провокирали. Как са го направили? Че минават през град им. Скопие какъв град е?", заяви Велев пред sportlive.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мемфус

    7 33 Отговор
    Тъпо изказване на тъп човек! Ак искате да ви уважават, като всички проруски партии в бг се оляха да плюят по македонците? Кои наши съседи са ни по- близки от тях и защо играете по свирката на Путин да плюете нашите братя? Долни руски гъZолизци, кога най -накрая ще изчезнете бе иZладия подли?

    Коментиран от #5

  • 2 пффф

    10 6 Отговор
    Тоя и той като Бекали.Накрая да не ходят и двамата да пасат овце някъде.И на двамата ще им отива като им гледам физиономиите.
  • 3 Павел пенев

    4 12 Отговор
    Футболния клуб Левски и неговите фенове се оказаха абсолютни простаци и бяха наказани от УЕФА да платят глоба в размер близо 50,000 евро заради агресия и език на омразата- нещо което е от полза само на националистите в РСМ и техен силен коз против България.
  • 4 Майтапчия

    4 2 Отговор
    То и за малтийския Хамрун така говореха .
  • 5 въпрос

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мемфус":

    Защо не отидеш в Скопие да обясниш на "братята" си колко много ги уважаваш? Те ще ти отговорят подобаващо, като от силни чувства те пратят в болница.ТЪПО е да си затваряш очите за реалността и да обясняваш всичко с русофилия или русофобство.

    Коментиран от #7

  • 6 Да викаш

    2 4 Отговор
    " Македонија е бугарска" не е провокација нели!!??

    Коментиран от #8

  • 7 Име

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "въпрос":

    Една кръв сме с тях, незабравяй. И тука имаме хулигани и провокатори. Не е необходимо да се присъединяваш към тях.
  • 8 Македония не е българска

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Да викаш":

    Но Северна Титова Вардарска Македония си е българска! Там няма ни един македонец! Всичко е турлу-гювеч! От вчера заработи и Тв МК4 само на турски език! Така че там всичко е мулти-култи!