Last news in Fakti

2 Август, 2023 10:27 1 885 7

Олимпия (Любляна) по грозен начин се заяде с Лудогорец (СНИМКА)

  • лудогорец-
  • олимпия любляна-
  • футбол

След края на срещата Олимпия публикува колаж в социалните мрежи, на който е изобразен предполагаем крак на дракон, който е смазал орел

Олимпия (Любляна) по грозен начин се заяде с Лудогорец (СНИМКА) - 1

Словенският Олимпия (Любляна) по грозен начин се заяде с Лудогорец, след като го елиминира във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Във вторник вечерта „драконите“ спечелиха реванша срещу „орлите“ с 2:1 и по този начин продължиха в следващата фаза с общ резултат 3:2.

След края на срещата Олимпия публикува колаж в социалните мрежи, на който е изобразен предполагаем крак на дракон, който е смазал орел – символът на българския шампион. Към изображението има и текст: „Драконите го направиха“.

Олимпия (Любляна) по грозен начин се заяде с Лудогорец (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    16 1 Отговор
    Срам Позор

    Коментиран от #5

  • 3 Един

    26 1 Отговор
    Колкото и да се дърпат словенците са си същи балканци.Ето още едно доказателство.Но в крайна сметка победителите не ги съдят...........Жалко за БГ футбола и неговият несменяем гениален ръководител с дегустаторски възможности.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 4 Отговор
    Никой от двата отбора няма и процент шанс срещу, Галата -Сарай!Като играчи Лудогорец е по сглобен отбор.Няма треньор и една част от играчите му не са класни.След изгонването на не лошо игралия десен защитник от испания,лудогорец остана не с 10 ,а с 8 играча.този когото пуснаха,делев..........от 4 топки към него успя да спре една и да удари греда,другия десподов е по добър,като спиране и дрибъл но той не участва в играа в защита.защитата на лудогорец не се подсигурява,а средна линия те нямаха в този мач.За мен този треньор не е подходящ ,защото ги бе подредил лошо.Дузпата,която изпълни десподов бе анемична.......редно е да знаят ,че дузпа се бие силно и на височина над 1,5метра!Каквото и да бе направил лудогорец,щеше да бъде разбит и смешен срещу ,Галата -сарай.Сега смешни ще бъдат олимпия!
  • 5 УЙКО- КАЛЕКО

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    ЗАЩО ДА Е СРАМ И ПОЗОР..От зората на демокрацията клубният ни футбол се е превърнал в перачница на пари.Кой бизнесмен в страната ни ще налее средно по 7-8 милиона без да може да си ги върне,но не от футбола.За да си върнеш вложени пари чрез футбол трябва да развиваш млади футболисти,а при нас това не се случва .ПРИМЕР НАЦ.НИ ОТБОР..В крайна сметка държавата ни не е бива, а искаме да имаме на ниво армия ,полиция,здравеопазване добри доходи.БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЪРНАТА В ПОЛЕ НА БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ МЕЖДУ ПОЛИТИЦИТЕ С ЦЕЛ КОЙ ПОВЕЧЕ ЩЕ ОТКРАДНЕ.
  • 6 Туморът

    6 0 Отговор
    И какво му е грозното?

    Коментиран от #7

  • 7 ахахах

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Туморът":

    Че футбалерините ни дотам удариха дъното, че вече и чужди се подиграват невнимателно, убедени, че такива няма как да имат фенове! Чакаме и резила срещу азиатците и дано нямат повече мачове.