Last news in Fakti

2 Август, 2023 11:40 1 455 5

Треньорът на ЦСКА 1948: Готови сме да направим Бекали “овчар”

  • цска 1948-
  • атанас рибарски-
  • футбол-
  • фксб-
  • джиджи бекали

В румънската столица "червените" ще се изправят срещу ФКСБ в реванш от втория предварителен кръг на Лига на конференциите след загуба с 0:1 в първата среща

Треньорът на ЦСКА 1948: Готови сме да направим Бекали “овчар” - 1

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори пред медиите преди заминаването на отбора за Букурещ. В румънската столица "червените" ще се изправят срещу ФКСБ в реванш от втория предварителен кръг на Лига на конференциите след загуба с 0:1 в първата среща.

"Очакванията ми са за един европейски мач. Резултатът е негативен, но това нас не ни притеснява. Отиваме, за да се върнем в мача и да отбележим голове. Не мисля, че беше голяма разликата в първия двубой, ако въобще я имаше. Разликата е в цифрово изражение. Надявам се да покажем лице, което да отговаря на един евроучастник и да продължим напред", започна Рибарски.

"Имаме проблеми с трайно контузените. На Пишчевич се оказа по-сериозна контузията, за Ивайло Чочев знаете, че е почти готов, но не и за този мач. При трайно контузените няма промяна", коментира треньорът на ЦСКА 1948.

"Всеки един отсъстващ оказва негативно влияние върху отбора и особено като са футболисти от ранга на Ивайло Чочев. Ще искам да видя повече агресия и малко повече самоувереност, както и да сме малко по-решителни в наказателното поле на противника".

"Не искам да коментирам думите на президента на противника. Ние подхождаме с уважение към всеки. Накрая всичко се решава на терена. Подготовката ни за мача премина нормално. Очакванията се оправдаха за първия мач и ще поддържаме същата линия и във втория мач".

Рибарски отново се върна на думите на боса на ФКСБ Джиджи Бекали: "Тези неща са нормални, приемам ги като един вид провокация. Мен не ме засягат кой знае колко. На терена ще покажем кой кой е".

"Разбира се", завърши треньорът на ЦСКА 1948 на въпрос дали отборът е готов да направи Бекали овчар.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    8 2 Отговор
    Мачкайте армейци.Вие ще спасите честта на България.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Малий

    1 1 Отговор
    Цената ше лови гегата
  • 4 герап

    2 2 Отговор
    Готови сме да направим Бекали “овчар”. Ще му дадем една гега и ще го пратим в някое село, да пасе овце.

    Коментиран от #5

  • 5 бо бо бой

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "герап":

    Ти само направи тая грешка да му дадеш гега и ще се наредиш до зелени, оранжеви и червени по резили тази седмица. Колко и да се нахъсвате в коментарите, няма да заживеете в друга реалност.