Last news in Fakti

3 Август, 2023 11:20 10 528 1

Ново попълнение на Левски изуми Николай Костов

  • левски-
  • дарлан-
  • футбол-
  • шкупи

Бразилецът подписа със сините в края на миналия месец и веднага се включи наравно с тима в тренировките

Ново попълнение на Левски изуми Николай Костов - 1

Последното, поне засега, ново попълнение на Левски – Дарлан, е оставил отлични впечатления с изявите си. Бразилецът подписа със сините в края на миналия месец и веднага се включи наравно с тима в тренировките.

Въпреки това, 25-годишният полузащитник все още не е направил своя дебют, тъй като имаше документални проблеми с получаването на картотека. Дарлан не попадна в групата на тима за втория квалификационен кръг за Лигата на конференциите срещу Шкупи, но със сигурност ще бъде уреден за евентуалното участие на „сините“ в следващата фаза.

„Състоянието му е много добро и той тепърва ще бъде включен в отбора“, заяви наскоро старши треньорът Николай Костов.

По всяка вероятност Дарлан, който по време на тренировъчния процес показва отлични показатели, ще получи картотека и ще бъде на разположение на наставника за предстоящото гостуване на Левски на Локомотив Пловдив в четвъртия кръг на efbet Лига тази неделя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въйй.....

    0 3 Отговор
    Изумен,че 25 г.не бил контузен 😂