Last news in Fakti

4 Август, 2023 06:46 4 327 7

Меле в сектор Б на стадион "Георги Аспарухов" (ВИДЕО)

  • левски-
  • футбол-
  • шкупи-
  • фенове

Положението в сектора ескалира бързо и се стигна до меле между част от привържениците

Меле в сектор Б на стадион "Георги Аспарухов" (ВИДЕО) - 1

В последните минути на двубоя между Левски и Шкупи в сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов" настанаха безредици. Напрежението сред запалянковците се породи след хвърлени бомби към пистата, въпреки призивите да не се случват подобни неща по трибуните.

Положението в сектора ескалира бързо и се стигна до меле между част от привържениците.

"Сините" стигнаха до късен успех с 1:0 и във втория мач и с общ резултат 3:0 продължиха в следващата фаза на Лигата на конференциите, където ще се изправят срещу израелския Апоел Беер Шева.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопа

    35 1 Отговор
    И сам да съм у рейсо, пак че се бутам
  • 2 Мръсни

    30 4 Отговор
    Наркомани и боклуци.
  • 3 шегичка

    32 4 Отговор
    Тия побърканяци са там за да се бият, ако няма агитка на противника започват да се маризят помежду си.
  • 4 весо

    8 2 Отговор
    Пе.е.аси сър.
  • 5 Свинчо

    9 1 Отговор
    Целта на тия боклуци беше ясна ,отдавна се чакаше да такъв момент .Искам да го попитам Любо младежа и тия които стоят зад него вие левскари ли се или марионетки .Предполагам че камерите ги хванаха вън от Герена боклуци
  • 6 681

    8 0 Отговор
    Къде е видеото с мелето, журналя? Назначете си редактор да ви коригира глупостите! Чао!
  • 7 Психология на стадото

    2 0 Отговор
    Ултрас-добитъкът са си абсолютни отрепки, развъждани за полит-криминални спец-акции от БКП-ГЕРБ+ДС (баш-ритко-топковеца на Републиката БОКо-тиквата)! Отделно частните отбори са свърталища за пране на криминални пари, а самия ултарс-добитък е главната клиентела за криминалните им продукти - менте-алкохол, дрога, боди-билдинг-вещества, разни фанелки, шалове, ..... отборни артикули, ...... А от психологическа гледна точка футболното фенство е колективно избиване на комплекси за малоценност с целенасочено насаждане на наци-мании за кухо величие! И са като физически "гръмоотводи" за възмущението от мародерско-потисническите полит-идеологически практики на мутро-партийната-олигархия!