Last news in Fakti

4 Август, 2023 08:00 6 781 4

Сагата продължава: Мбапе склонил да играе под наем в Челси?

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • челси

Собственикът на лондончани - Тод Боели, се е заел лично  със задачата да доведе Мбапе на "Стамфорд Бридж"

Сагата продължава: Мбапе склонил да играе под наем в Челси? - 1

Сагата около бъдещето на нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе продължава с пълна сила. Опитите на парижани да го продадат това лято, за да не го изпуснат без пари догодина, засега удрят на камък заради огромната цена на френския национал. Опцията за преотстъпването му обаче е все по-реална, след като "Спорт" разкри за преговори с Челси.

Собственикът на лондончани - Тод Боели, се е заел лично със задачата да доведе Мбапе на "Стамфорд Бридж". Той вече е провел няколко разговора с президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи и шансът за осъществяване на подобна сделка е реален.

Самият Мбапе също е склонен на подобен трансфер, тъй като има договорка да премине като свободен агент в Реал Мадрид следващото лято. 24-годишният французин е готов да облече екипа на "сините" за един сезон, защото в противен случай рискува да прекара цяла година извън терените, след като ПСЖ го извади от състава си и вече работи по привличането на Гонсало Рамош от Бенфика.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свинска Свиня

    6 1 Отговор
    Тоя не знае какво иска.

    Коментиран от #3

  • 2 Воисил Граматик

    3 0 Отговор
    Склонил ли е Мбапе да играе под наем в "Челси"?
  • 3 Марина

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Свинска Свиня":

    Знае. Реал Мадрид.
  • 4 Ембабе Емдеде от Францие

    3 0 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия