Last news in Fakti

9 Август, 2023 10:30 1 516 3

ЦСКА привлича още един нападател

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • нападател-
  • селекция-
  • футбол

За това е настоял и новият треньор Нестор Ел Маестро

 ЦСКА привлича още един нападател - 1

ЦСКА привлече трима офензивни футболисти досега през лятото, но ще се подсили с още един нападател до края на трансферния прозорец. За това е настоял и новият треньор Нестор Ел Маестро. В момента той разполага само с един типичен таран в лицето на Дюкенс Назон, пише "Тема спорт".

Това е така, след като се оказа, че пристигналият с големи надежди Майкъл Естрада е с хронична контузия в коляното. Не е ясно как нападателят е преминал голяма част от задължителните медицински изследвания, но в ЦСКА установяват неприятната ситуация чак след като Естрада вече има подписан договор. Освен това еквадорецът е със сериозно наднормено тегло, като не постига никакъв прогрес в тази посока и едва ли ще е готов да помогне на съотборниците си в близките месеци. На "Армията" все още не са избрали метод за неговото лечение. Към момента той тренира с основната група, но на по-леки обороти.

Контузен е и друг нападател - Браян Морено, който се очаква да се завърне в игра през октомври. С постоянни проблеми е и Бисмарк Чарлс, който в момента се готви индивидуално. Така на практика "червените" разполагат единствено с Дюкенс Назон. Той пък показва, че не може да е оптимален в изявите си за повече от едно полувреме. Освен това професионализмът му не е на нужното ниво и Нестор Ел Маестро се надява да получи подкрепление в атака в близките седмици. Другите две летни попълнения - Матиас Фаетон и Данило Асприля, се чувстват по-добре по крилата и ще бъдат използвани там от наставника.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гудьо Гудев

    1 0 Отговор
    Професионалисти. Гришата не е милионер- милиардер е...
  • 2 Дино

    1 0 Отговор
    Както винаги
    Всичко е по нашенски
    Нека дър ни ци !!!!!!!!!!
  • 3 Левски 1914

    1 1 Отговор
    Ковачев какво стана с 5 - 6 я европоход на МЕНТЕТО с кого се паднаха , нали бяхте тръгнали с голямата кошница?