Last news in Fakti

9 Август, 2023 09:00 1 033 1

Левски отпътува за Израел без двама основни защитници

  • левски-
  • футбол-
  • апоел беер шева-
  • лига на конференциите

От групата на „сините” отпаднаха двама основни бранители в лицето на Жереми Петрис и Кристиан Димитров

Левски отпътува за Израел без двама основни защитници - 1

Отборът на Левски замина тази сутрин за Израел, където утре ще се изправи срещу Апоел Беер Шева в мач от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. От групата на „сините” отпаднаха двама основни бранители в лицето на Жереми Петрис и Кристиан Димитров. И двамата лекуват различни травми, които ще им попречат да вземат участие във важния мач.

Димитров се контузи в мача с Локомотив София и пропусна последните две срещи на „сините” в шампионата. Състоянието му обаче все още не му позволява да тренира нормално и не отпътува с отбора си за Израел.

Ситуацията с Жереми Петрис е идентична. Бранителят се контузи в началото на мача с Локо Пловдив през уикенда и бе заменен принудително. След направените медицински тестове стана ясно, че Петрис се е разминал с доста по-сериозна травма, но все пак ще има нужда от повече време за възстановяване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разбихте ли кода

    1 1 Отговор
    Това, че отива да играе на друг континент е показателно. Дали не подготвят смяна на името с Че Гевара? И какъв ще бъде краят?