Last news in Fakti

9 Август, 2023 14:05 997 1

Манчестър Сити е отправил оферта от 70 милиона паунда за национал на Бразилия

  • лукас пакета-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • висша лига-
  • селекция-
  • уест хам

Двата клуба ще водят директни разговори през тази седмица

Манчестър Сити е отправил оферта от 70 милиона паунда за национал на Бразилия - 1

Манчестър Сити е предложил 70 милиона паунда на Уест Хам за халфа Лукас Пакета, твърди „Глобо“, цитиран от английските медии. Фабрицио Романо потвърждава, че интересът на европейския шампион към бразилеца е съвсем конкретен и той е в трансферния списък на Джосеп Гуардиола.

Двата клуба ще водят директни разговори през тази седмица. Преговорите обаче няма да са никак лесни за „гражданите“, тъй като Уест Хам вече продаде на Арсенал Деклан Райс и Дейвид Мойс няма да иска да загуби и втория си ключов играч в халфовата линия. Точно поради тази причина се очаква лондончани да отхвърлят спомената първа оферта от Ман Сити.

„Чуковете“ привлякоха Пакета само преди година от Лион, когато платиха за него 53 милиона паунда. Бразилецът направи много силен дебютен сезон и записа 41 мача във всички турнири, като отбеляза пет гола и направи седем асистенции.

Манчестър Сити се подсили с Матео Ковачич и Йошко Гвардиол, но пък Гуардиола загуби Илкай Гюндоган и Рияд Марез. Все още има слухове и относно бъдещето на Бернардо Силва, който е желан силно от Барселона и Пари Сен Жермен. Заради всичко това мениджърът на Сити иска да привлече и един атакуващ полузащитник, какъвто е Пакета.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чушки

    1 0 Отговор
    Уест Хем, а не Уест Хам-ам-ам-ям."Западна шунка" значи.