Last news in Fakti

10 Август, 2023 10:30 1 054 3

Играч на ЦСКА отива под наем в Пирин

  • цска-
  • бисмарк чарлс-
  • футбол-
  • пирин благоевград

22-годишният ганаец, който доскоро лекуваше контузия, ще остане при "орлетата" до края на годината

Играч на ЦСКА отива под наем в Пирин  - 1

След близо месец преговори между ръководството на ЦСКА и Бисмарк Чарлс, в крайна сметка той склони и ще премине под наем в състава на Пирин (Благоевград), пише "Мач Телеграф". 22-годишният ганаец, който доскоро лекуваше контузия, ще остане при "орлетата" до края на годината, а ако всички са доволни от съвместната им работа, контрактът може да бъде удължен и до края на сезона.

ЦСКА прати вече двама футболисти в Пирин. Става дума за Симеон Александров и Александър Бучков. Иначе Канцлера минава за любимец на "червените" фенове заради гола, който отбеляза на финала за Купата на България през 2021 година. След това попадение обаче талантливият футболист бе постоянно преследван от контузии и записа едва 12 мача в първенството, без отбелязан гол. Игра и 2 мача за Купата на България.

Трансферът на Чарлс в Пирин пък е още една крачка към разрешаване на проблема с играчите извън ЕС на "Армията". В момента там има още 8 човека, които не притежават европейски паспорти при допустими само 5. Това са Жираир Шагоян, Данило Асприля, Марселиньо Кареасо, Браян Кордоба, Лазар Туфегджич, Сейни Санянг, както и контузените Браян Морено и Майкъл Естрада, като първият дори не е картотекиран.

Пирин пък се нуждае спешно от попълнения в атака, защото от началото на сезона отборът има само 1 отбелязан гол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГуГу

    3 0 Отговор
    ЦСКА 1948 или ЦСКА--София? Не може да е ЦСКА 1948 щото там има почти само българчета и няма KЮHЦИ от плажа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 нмз

    2 0 Отговор
    Мъкнат ги с кубици, после се чудят как да се оттърват от тях. Нескопосани, мързеливи и с претенции.
    Кой плаща за тази лудост?
    Феновете на отбора изтърпяха и немислимото и пак крякат по мачове.
    И те не знаят кого подкрепят вече и защо.