Last news in Fakti

10 Август, 2023 15:30 8 813 3

Меси е напът да превърне един американски любител на залозите в притежател на солидна сума

  • футбол-
  • интер маями-
  • лионел меси-
  • залог

Брад залага 50 паунда на две футболни събития, свързани със седемкратния носител на „Златната топка“

Меси е напът да превърне един американски любител на залозите в притежател на солидна сума - 1

Гръмкият старт на Лионел Меси в Интер Маями е напът да превърне един американски любител на залозите в притежател на солидна сума. Когато аржентинецът подписва с „чаплите“, Брад залага 50 паунда на две футболни събития, свързани със седемкратния носител на „Златната топка“.

При първото от тях той предвижда, че Меси ще стане голмайстор на шампионата на МЛС. Към момента на залога коефициентът е 40 към 1. След като 36-годишната футболна звезда вкара седем гола в първите си четири мача за Интер Маями в купата на Лигите, ставката е паднала до 5 към 1. За момента лидер в голмайсторската класация на МЛС е Хани Мухтар от Нешвил с 13 попадения от 24 мача, Меси все още не е дебютирал в шампионата.

Другият залог, направен от Брад, е свързан с победителя от купата на Лигите. Според него именно Интер Маями ще спечели трофея. Той е направил своята ставка при коефициент 10 към 1, а „чаплите“ вече са на четвъртфинал на турнира.

Дори и при наличието на Меси и неговия силен старт в тима от Маями, това е изключително амбициозно предположение от страна на американския футболен фен. Ако двете негови предвиждания се случат, той ще вземе чиста печалба в размер на 22 500 паунда.

Брад вече е получил оферта от букмейкърската компания, която спешно е проявила интерес да откупи неговия фиш. Предложената сума е в размер на 605,79 паунда.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    2 4 Отговор
    Ако съм на него ще продам фиша за предложената сума. Меси в най-добрия случай ще изиграе само оставащите 1/3 мачове от шампионата и е невъзможно да стане голмайстор.
  • 2 славист

    9 0 Отговор
    Ама превеждате!!Я ми кажете,къде в САЩ залагаш с английски пари.Преписвате оттук- оттам,а кой ви проверява?

    Коментиран от #3

  • 3 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "славист":

    Възможно да е заложил в Англия. Там залагат за всичко . Комарджии и много хора живеят от това , някои се разорява.