Last news in Fakti

15 Август, 2023 08:00 2 405 3

Среднощно уволнение в родния eлит! ЦСКА 1948 ще има нов треньор!

  • атанас рибарски-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • крумовград

Решението на клубното ръководство, взето тази нощ, идва след загубата с 0:1 от новака в Еfbet Лига Крумовград

Среднощно уволнение в родния eлит! ЦСКА 1948 ще има нов треньор! - 1


ЦСКА 1948 ще има нов треньор. Атанас Рибарски е уволнен, съобщава БЛИЦ, като се позовава на сигурни източници.

Решението на клубното ръководство, взето тази нощ, идва след загубата с 0:1 от новака в Еfbet Лига Крумовград.

"Червените" се представиха неубедително в понеделник вечер в Коматево и допуснаха първо поражение в първенството. Преди седмица ЦСКА 1948 разочарова и срещу Хебър (1:1), а дни по-рано отпадна от ФКСБ в Лигата на конференциите след поражения с 0:1 и 2:3. Още след равенството с пазарджиклии започна да се коментира задаващата се треньорска смяна при "червените". Рибарски получи последен шанс в гостуването на Крумовград, но загуби срещата, а с това и поста си.

Един от вариантите за нов треньор на ЦСКА 1948 е Борислав Кьосев, който в момента е начело на дубъла на "червените", състезаващ се във Втора лига. Клубното ръководство обсъжда и други имена.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    7 0 Отговор
    Е добре де що за промяна какво ще се промени маймунките са същите .До кога ще се сменят треньорите като носни кърпи ? Трябва да се въведе от футболната централа закон за защита на треньорите и треньорите да сключват договор за една година и да не могат да го уволняват в този срок ,а ако е много наложително да му се изплаща възнаграждението до края на договора
  • 2 Коко

    2 0 Отговор
    ЦСКА умря.
  • 3 Ветеринарен психолог

    2 0 Отговор
    Новият треньор е Пенчо Въдичарски. Застава начело до първа загуба!